Arkham Horror - The Card Game: Grundspil og udvidelser


Arkham Horror - The Card Game er et taktisk og unikt samarbejdsspil. Inden man starter, vælger man et scenarie, der som regel har noget at gøre med nogle monstre der skal nedkæmpes og ledetråde der skal findes.

I Arkham Horror har hver spiller deres egen karakter med nogle specielle karaktertræk eller evner. Derudover har hver spiller også hver sit deck. Spillet selv har nogle ideer til decks, man kan bruge, men man kan også selv customize sit deck. Hver spiller starter også med 5 ressource-tokens. Udover det skal der udpeges en ”lead-investigator”, det er ham eller hende der har det sidste ord, når der skal træffes beslutninger.

Inden man starter, skal hver spiller trække 5 kort fra deres deck. Derefter står det beskrevet i scenariet, hvordan man sætter resten af spillet op.

Hver runde består af 4 faser som kører på repeat og det er den måde man kommer gennem et spil på.

Arkham Horror - The Card Game tilbyder dig flere timers sjov og spænding enten alene eller med op til 5 venner. Eftersom der findes et hav af kort, karakterer og scenarier føles spillene aldrig ens. Dette åbner naturligvis også op for et utal af kombinationer og muligheder, man kan byde sin karakter igennem spillet.

Eftersom spillet er taktisk og der er mange ting at holde styr på anbefales det ikke for folk under 14 år. Men hvis man vil give sig selv en udfordring og udføre et unikt stykke detektivarbejde med sine venner, er Arkham Horror: The Card Game måske det rigtige for dig.

Derudover er der også twist af rollespil inde over Arkham Horror, eftersom den karakter man vælger, afgører ens mest ideelle spillestil gennem spillet.

Da spillet har opnået stor succes og mange loyale fans, sælger vi også et hav af udvidelser til spillet. Hver udvidelse åbner op for endnu flere kort og dermed mange flere muligheder.

Arkham Horror - The Card Game: Revised Core Set er grundspillet til hele serien og er derfor det første Arkham Horror - The Card Game man skal anskaffe sig.

Arkham Horror - The Card Game: Grundspil og udvidelser
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk