Mandelgaver - Ideer og inspiration til hemmelige og sjove mandelgaver


Kampen om mandlen og dermed typisk også den mandelgave som følger med, når man finder den eftertragtede mandel i sin ris a la mande, er en fast tradition til middagen eller frokosten hvert år hos mange familier og arbejdspladser omkring juletid.

Men for den som skal indkøbe årets mandelgave, kan det nogle gange være noget af en udfordring at finde frem til den helt rigtige gave. Med mindre man er ganske fantasifuld, kan det nemlig godt være svært lige at finde den perfekte gave, som vil passe uanset hvem, der finder mandlen og dermed vinder gaven. For man ved jo aldrig, hvem der er den heldige. Så det er selvfølgelig en god idé at købe en gave, som alle kan bruge. Eller alternativt at have mere end én gave, hvis man virkelig ikke synes, at man kan finde det helt rigtige.

Mandelgave til børn eller mandelgave til voksne
I en del familier deler man ofte op, så man har en mandelgave både til børnene og en gave til de voksne. Og her hos Hyggeonkel har vi da også masser af produkter, som kan passe til forskellige aldergrupper. En del steder laver man f.eks. to skåle med ris a la mande - en til børnene og en til de voksne. På den måde sikrer man sig, at man både får en voksen og et barn, som vinder. Og så skal man selvfølgelig have to gaver.

Mandelgaver hvad dælen giver man?
Det er jo et rigtig godt spørgsmål og noget, som der nok ikke er et entydigt svar på. For det vil jo være forskelligt fra person til person hvilken gave, der er den helt rigtige. Smag og behag er som bekendt forskellig og varierer også en hel del med alderen.

Her hos Hyggeonkel er der ingen tvivl om, at vi synes, at et brætspil altid vil være et godt bud på en god mandelgave. Og har man både børn og voksne som deltager i konkurrencen om mandlen vil et familiespil være den perfekte allround gave til den traditionnelle mandel jagt. Vi har i det hele taget mange gaver i vores sortiment, som vil kunne anvendes af både børn og voksne. Og herudover vil et godt puslespil bestemt heller ikke være af vejen, specielt, hvis man skal finde en gave, som decideret passer til børn.

Tag et kig på nogle af vores mange muligheder for en spændende mandelgave - det burde ikke være så svært at finde noget, som kan falde i god smag hos de fleste.

Inspiration til mandelgaver


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk