Sorteringsæsker til puslespil


Der findes grundlæggende to slags mennesker – Dem, der sorterer deres brikker inden de lægger puslespil …og dem der ikke gør. Tilhører du den første gruppe, så kan vi glæde dig med, at vi har et fint sortiment af sorteringsæsker på lager.

Personligt er jeg stor tilhænger af sorteringsbakker eller -æsker – Specielt, når jeg lægger Wasgij puslespil (dem, hvor man ikke skal lægge motivet fra æsken). Når man ikke kender det puslespilsmotiv, man skal lægge, er det ret praktisk at sortere brikkerne op, så man kan lægge nogle mindre områder og så pusle dem sammen hen ad vejen.

Mange af vore kunder starter med at lægge alle puslespillets kantbrikker i sorteringskasserne og så starte med at lægge kanten. Det virker fint ved firkantede puslespil, men det kan give lidt udfordringer, hvis man lægger formede puslespil eller runde puslespil. Her er det muligvis bedre at bruge sorteringsæskerne til at sortere brikkerne efter farve, mønstre eller måske endda facon?!

De fleste sorteringsæsker kan stables – Det er ret praktisk, hvis du ikke har plads til at have puslespillet fremme hele tiden. Sorteringsæskerne kan fint bruges sammen med en puslespilsmåtte, så kan du lægge puslespillet væk, hvis du får brug for bordplads.

Sorteringsbakker til puslespil


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk