Sjove og billige kalendergaver til både børn og voksne


Er du på udkig efter kalendergaver til den årlige pakkekalender? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Hyggeonkel har vi nemlig rigtig mange produkter, som vil være velegnede som kalenderpakker.

Uanset om du leder efter små billige gaver til børn eller til voksne eller om gaverne godt må være lidt større, så finder du mange gode og relevante muligheder her hos os.

En kalendergave skal selvfølgelig være både spændende og interessant samtidig med, at den skal være anvendelig, så den ikke bare kommer til at ligge uden at blive brugt. Hos Hyggeonkel har vi mellem vores mange produkter kalendergaver som er velegnede til både drenge og piger, til børn og til voksne. Så du har gode muligheder for at finde noget, som kan dække dine gaver til hele familien.

En billig og enkel løsning
En billig og enkel løsning til årets kalendergave, som mange af vores kunder er glade for er at købe et enkelt puslespil og så dele det op i 24 mindre pakker med et antal brikker i hver pakke. På den måde har du til hele pakkekalenderen uden, at det behøver at blive en stor post på julebudgettet, hvor der jo som oftest er nok i forvejen.

Bytte- og returmuligheder
Køber du gaver skal de selvfølgelig kunne returneres og/eller byttes. For selv om man gør sig umage, kan det ikke undgås, at man en gang imellem får købt en gave, som modtageren måske enten har i forvejen eller som måske bare ikke falder i vedkommendes smag. Og det er naturligvis ikke noget problem hos Hyggeonkel, hvor vi tilbyder hele 90 dages returret. Returretten gælder selvfølgelig uanset om du køber en lille eller en stor gave.

Lad dig inspirere til købet af dine kalendergaver via udvalget nedenfor eller søg yderligere inspiration på vores side om gaveidéer og gaveønsker.

Sjove kalendergaver til både børn og voksne


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk