Populære og sjove Alias spil for hele familien


Alias brætspil Alias kompakt Alias rejseudgaver

Du har nu bevæget dig ind på siden med Alias spillene og her skal der ikke herske tvivl om, at Alias er blevet en enorm succes. Derfor er der naturligvis kommet mange nye versioner af Alias på markedet. Mit første Alias, er som navnet antyder for de helt små. Når børnene bliver lidt ældre, er der Alias: Børn og når man vokser fra den, så er det Familie udgaven af Alias, der skal på bordet. I Alias: Familie er kortene inddelt i "familieord" og "voksenord". Familieordene bruges, når et barn skal forklare til en voksen eller omvendt. Disse ord er selvfølgelig nemmere end voksenordene, som bruges, når voksne skal forklare noget for hinanden. Udover de to forskellige typer kort, er der indført en spinner, der bestemmer, hvem man skal forklare ordet til. Det giver helt klart en ekstra dimension til Alias spillet, at man hele tiden skifter makker.

Vidste du, at det originale Alias brætspil har mere end 30 år på bagen? Alias blev opfundet af den finske komponist og forfatter Mikko Koivusalos. Mikko blev i høj grad inspireret af de radioprogrammer, hvor lytterne skulle gætte forskellige ord.

Det originale Alias spil fungerer ved, at man skal forsøge at forklare ord til hinanden, uden at bruge det ord, der skal gættes, naturligvis. Det burde jo være nemt nok, men da Alias også skal spilles på tid, kan tungen godt pludselig slå knuder. I det originale Alias er man inddelt i hold af mindst 2 personer og så gælder det ellers om at gætte ord, så man kan rykke frem på spillepladen. Det hold, der kommer først i mål, har vundet.Der er lavet kompakte rejseudgaver til flere af Alias spillene, dem finder du nedenfor sammen med alle Alias spillene inddelt efter type.

Typiske spørgsmål vedr. Alias:

Et alias spil er en form for selskabsspil, hvor deltagerne skal beskrive og gætte forskellige ord og sætninger uden at bruge det pågældende ord eller nogen af dets synonymer.

Spillet går ud på, at en person skal beskrive et ord eller en sætning til sit hold, uden at bruge det pågældende ord eller nogen af dets synonymer. Holdet skal så forsøge at gætte, hvad der bliver beskrevet.

Alias-spillet er et sjovt og udfordrende spil, der kræver både kreativitet og hurtighed for at vinde. Det er populært blandt både børn og voksne og kan spilles i både små og store grupper. Alias kan være en sjov måde at øve sprogfærdigheder på, da det kræver et godt ordforråd og evnen til at beskrive ord på forskellige måder.


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk