Populære og sjove Alias spil for hele familien


Alias brætspil Alias kompakt Alias: Jeg er… Alias rejseudgaver

Du har nu bevæget dig ind på siden med Alias spillene og her skal der ikke herske tvivl om, at Alias er blevet en enorm succes. Derfor er der naturligvis kommet mange nye versioner af Alias på markedet. Mit første Alias, er som navnet antyder for de helt små. Når børnene bliver lidt ældre, er der Alias: Børn og når man vokser fra den, så er det Familie udgaven af Alias, der skal på bordet. I Alias: Familie er kortene inddelt i "familieord" og "voksenord". Familieordene bruges, når et barn skal forklare til en voksen eller omvendt. Disse ord er selvfølgelig nemmere end voksenordene, som bruges, når voksne skal forklare noget for hinanden. Udover de to forskellige typer kort, er der indført en spinner, der bestemmer, hvem man skal forklare ordet til. Det giver helt klart en ekstra dimension til Alias spillet, at man hele tiden skifter makker.

Vidste du, at det originale Alias brætspil har mere end 30 år på bagen? Alias blev opfundet af den finske komponist og forfatter Mikko Koivusalos. Mikko blev i høj grad inspireret af de radioprogrammer, hvor lytterne skulle gætte forskellige ord.

Det originale Alias spil fungerer ved, at man skal forsøge at forklare ord til hinanden, uden at bruge det ord, der skal gættes, naturligvis. Det burde jo være nemt nok, men da Alias også skal spilles på tid, kan tungen godt pludselig slå knuder. I det originale Alias er man inddelt i hold af mindst 2 personer og så gælder det ellers om at gætte ord, så man kan rykke frem på spillepladen. Det hold, der kommer først i mål, har vundet.Ud over de ”almindelige” Alias ordforklaringsspil, er der også Alias: Jeg er… spillene. Her får hver spiller en kort i panden med navnet på en person eller en profession og det gælder så om at gætte hvem man selv er. Alias: Jeg er… findes også i en Junior udgave, hvor der ud over titlen også er et billede af person eller profession. Det er derfor ikke nødvendigt at kunne læse for at spille Alias: Jeg er… - Junior.

Der er lavet kompakte rejseudgaver til flere af Alias spillene, dem finder du nedenfor sammen med alle Alias spillene inddelt efter type.


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk