Munchkin


Munchkin grundspil Udvidelser til Munchkin Andre grundspil og udvidelser Universelle udvidelser Selvstændige Munchkin spil Munchkin tilbehør

Munchkin – spark døren ind, dræb monstret, og stjæl skattene! Mens du falder dine konkurrenter i ryggen...

Munchkin er et kortspil, der tager stor pis på nørdkulturen. Spillet er designet at Steve Jackson og har vundet adskillige priser! Spillerne konkurrerer om at slå monstre ihjel og tage deres skatte – og først blive ”Level 10”.

Spillet er hurtigt at lære og giver masser af mulighed for at stikke dine venner (fjender?) i ryggen – og spiller du selv f.eks. Dungeons & Dragons, vil du helt sikkert grine ad spillets fjollede referencer.

Jeg har i mit sortiment et hav af forskellige udgaver (og udvidelser) til Munchkin.

Læs mere om Munchkin her - klik


Munchkin
Dette er sættet, der startede det hele. Spillet er baseret på ”fantasy roleplaying”, så forvent troldmænd, dværge, orker og drager…og masser af fjollede referencer.

Der er en del udvidelser specifikt til grundspillet, og du behøver ikke købe dem i en bestemt rækkefølge.

Skal jeg bruge et grundspil for at kunne spille Munchkin?

Teknisk set kan du godt nøjes med en udvidelse, men spillet hænger bedst sammen, hvis du har et af grundspillene – altså et spil, hvor der ikke indgår et tal i navnet – f.eks. Munchkin Steampunk.

Hvad så med Munchkin Bites, Munchkin Cthulhu, Munchkin Fu eller en af de mange andre afarter? Er det selvstændige spil?

Ja og nej. Du kan spille f.eks. Munchkin Bites (der handler om varulve, vampyrer og spøgelser) eller Star Munchkin (der foregår i rummet) alene, hvis du er mere til de temaer, men du kan også blande det hele sammen, hvis du vil have endnu mere gakket morskab – så kan du f.eks. være en Elver vampyrjæger med en laser-faser-taser, et flyvende tæppe og ninjakostume.

Så hvis jeg har grundsættet fra en af varianterne, kan jeg godt bruge udvidelserne fra en af de andre?
Ja, det kan du sagtens – og Steve Jackson Games anbefaler det endda. Kortenes bagsider er forskellige, så det er nemt at sortere kortene efterfølgende, men det gør ikke noget, at du kan se, om den dør, du er ved at sparke ind, kommer fra Munchkin Fu, Star Munchkin eller en af de andre sæt.

Dog kan det være en idé at købe Munchkin 7: Cheat with Both Hands, der er særligt designet til at bruges, når man blander de forskellige serier sammen.

Er der andre ting til Munchkin?
Ja. Der er nogle spil, som IKKE er en del af kortspilsserien men i stedet selvstændige spil. Her følger et udvalg af dem:

Smash Up: Munchkin – Munchkin og Smash Up mødes.

Munchkin: SpongeBob SquarePants - SvampeBob og vennerne har indtaget Munchkin.

Munchkin: Harry Potter - Munchkin gør sit indtog på Hogwarts.


Stort udvalg af Munchkin grundspil og udvidelserHurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk