Bingo, banko og tallotteri - Spil for alle uanset alder


Her på siden finder du vores store udvalg af bingo, banko og tallotteri. Vi har alt lige fra de klassiske bingospil til abe- og monsterbingo samt forskellige banko- og tallotteri-spil.

Bingo er sandsynligvis et af de eneste spil der bådes spilles i de små folkeskoleklasser, i familiehjemmet og på plejehjemmet. Bingo er derfor en super god aktivitet, hvis der skal holdes familiefødselsdag eller lignende, eftersom alle kan være med.

Når man spiller et af ovennævnte spil, er alle deltagere konstant opmærksomme, da der ofte er noget på spil. Altid æren selvfølgelig - men ofte også en præmie. Men selvom alle er opmærksomme på sine egne plader, sidder man ofte også og kigger på sin sidemand og holder øje med hvilke tal han eller hun andre mangler.

Bingospil, bankospil og tallotteri er således en god social aktivitet, da man hele tiden interagrer me de andre spillere og er opmærksom på, hvordan det går dem. Selv om spillene sagtens kan spilles med ganske få deltagere, er det også en type spil, som er en af de bedste aktiviteter til større selskaber.

Bingo, banko og tallotteri - Spil for alle uanset alder


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk