Codenames - Masser af sjov og underholdning med de udfordrende Code Names spil


Codenames har på noget nær rekordtid opnået meget stor popularitet og har faktisk udviklet sig til en hel serie af spil.

Tilbage i 2016 vandt Codenames årets voksenspil i Danmark, årets spil i Tyskland, årets selskabsspil i Norge og en lang række andre priser og nomineringer.

Det skyldes uden tvivl, at spillene med sin forholdsvis simple opbygning formår at fange og udfordre et bredt publikum samtidig med, at spillene indeholder masser af underholdningsværdi. Og med tilkomsten af flere forskellige udgaver, er variationsmulighederne bare blevet endnu større.

To spionmestre, en række hemmelige agenter med kodenavne og en lejemorder som alle ønsker at undgå. Hermed er scenen sat til en spændende dyst, hvor det gælder om først at komme i kontakt med alle sine agenter ved at gætte en række ledetråde. På tværs af det hele kan man også risikere, at der pludselig dukker en dobbeltagent op og volder nye problemer.

Man kan fint kombinere flere af de forskellige Codenames udgaver. Eksempelvis kan man vælge at kombinere Codenames på dansk med Codenames Pictures på dansk for på den måde at udvide mulighederne i spillet.

Som endnu en tilføjelse til Codenames serien er kommet Codenames XXL, som er Codenames grundspillet i en stor version, som f.eks. er velegnet til mindre børn eller andre, som kan have lidt svært ved at håndtere de noget mindre kort i standardudgaven ellert hvis I sidder mange ved bordet, som gerne vil kunne se kortene.

Tag et kig på alle vores spændende udgaver af Codenames spillet nedenfor, hvor du finder både de danske og de engelske udgaver.Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk