Det Dårlige Selskab - spillet som gør alle deltagere sjove


Det dårlige selskab er et af de mest populære selskabsspil i vores sortiment. Det dårlige selskab har opnået så stor succes, da det er et simpelt koncept der ikke tager mange minutter at lære nye personer.

I spillet finder du 2 typer kort. På den ene type kort står der en ting såsom ”en kæmpestor blåhval” eller ”at træne rotter til at smugle stoffer”. Disse kort sidder hver spiller med på hånden.

Den anden type kort består af længere sætninger hvor der er nogle ord der er fjernet. Det gælder derefter om, at hver spiller skal indsætte de ord man har på hånden i sætningen. På disse kort, kunne der f.eks. stå:
”Jordemoderen fik sig et chok, da hun under fødslen hev ___ ud af den målløse mor”.
Hvis man så synes at en kæmpestor blåhval kunne være et passende bud, smider man derefter det kort.

I spillet er der også en dommer, og den rolle går på tur fra runde til runde. Dommerens opgave er at udpege den sjoveste sammensætning og derefter får denne spiller et point.

Spillet henvender sig primært til mennesker med et ungdommeligt sind, da ordene på kortene indeholder alt lige fra alkohol og stoffer til nogle lidt mere upassende og politisk ukorrekte ord.

Eftersom udviklerne har været enormt kreative med ordene på kortene, giver disse ord kombineret med ens egen fantasi et garanteret grin. Da der er mange kort og muligheder gør det spillet enormt nemt at spille om og om igen.

Det Dårlige Selskab - spillet som gør alle deltagere sjove


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk