Julekalendere - Til både små og store


Så kan nedtællingen til Juleaften godt begynde.

En julekalender med et puslespil pr. dag – Det lyder næste for godt til at være sandt. Ikke desto mindre har vi et fint udvalg af puslespilsjulekalendere med både søde og hyggelige puslespilsmotiver.

Hvis der er for lidt udfordring i de små puslespil i julekalenderne, så har vi fået dette fine tip fra en kunde: Køb et julepuslespil på fx 1000 brikker. Læg puslespillet. Puslespillet skal nu opdeles i mindre stykker og hvert stykke skilles nænsomt ad og pakkes i en pakke. Er du flink forærer du de 24 små pakker i æsken fra julepuslespillet, så den heldige modtager af julekalenderen kan se, hvilket motiv der skal lægges.

Vi har også kunder, der køber 2 julepuslespil, blander brikkerne og deler dem op i pakker. Det er vist en gave til den mere rutinerede puslespilslægger! Kommer det ikke til at passe med de 24 pakker, kunne pakke nr. 1 fx være en puslespilsmåtte – så puslespillet kan lægges væk indtil næste pakke åbnes og låge nr. 24, kunne være en pakke med puslespilslim, så det fine julemotiv kan komme op at hænge.

Det er ikke kun puslespilsfolket, der kan glæde sig til december. Der er heldigvis også kommet brætspilsjulekalendere på lager. De mest populære julekalendere indenfor brætspil er julekalenderen fra Exit. Ligesom med de kendte Escape Room spil, hvor der skal knækkes koder og løses gåder, så finder du en gåde pr. dag i Exit julekalenderen. Det hele skulle gerne munde ud i at du har løst din opgave, når du når frem til den 24. december.

Julekalendere med spil og puslespil
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk