Her finder du alle udgaverne af de populære Partners spil


Brætspillet Partners fra danske Game Inventors tog Danmark med storm, da det blev lanceret tilbage i 1998 og Partners er stadig utroligt populært. Et Partners spil kan måske bedst beskrives som en slags strategisk Ludo med kort i stedet for terninger. Der findes i dag flere forskellige Partners spil: Det originale Partners for 4 personer, Partners+ for 6 personer, Partners Duo for 2 personer samt Partners - 25 års jubilæumsudgave for netop 4 personer ligesom det originale Partners spil.

Partners - spillet der startede det hele

Som navnet antyder spiller man i par - 2 mod 2 - og modsat Ludo, har man ikke vundet, når alle ens 4 brikker er kommet i mål. Partnerens brikker skal også hele vejen ind før man som team eller partnere, kan kalde sig for vinderne.

Undervejs i spillet skal man hjælpe hinanden, men man må ikke tale sammen om spillet, så det handler om at gætte og gennemskue, hvad din partner lige har gang i. Partners beror derfor ikke udelukkende på held, men der er også en god portion taktik ind over. Af samme grund anbefales spillet først fra 8 år. Der medfølger naturligvis Partners spilleregler på dansk og dem får I brug for, da bølgerne ellers godt kan komme til at gå højt, når I spiller Partners.

I september 2023 udkom en flot jubilæumsudgave af 4 personers Partners. En blanding af kortene fra de 3 andre udgaver tilsat nye spændende kort åbner op for nye oplevelser, grin og hyggeligt samvær for netop 4 spillere. I denne udgave er brikkerne lavet i klar akryl.


Partners+ for 6 personer

Efterfølgeren til Partners er Partners+ brætspillet. Her skal man være netop 6 personer og man kan enten spille i 3 hold (2 mod 2 mod 2) eller i 2 hold (3 mod 3), alt efter hvad man foretrækker. Partners+ spilles ligesom Partners til 4 personer, dog er der kommet nogle nye kort til og spillepladen er også blevet noget større!

Partners Duo for 2 personer

Nyeste skud på Partners stammen er brætspillet Partners Duo, som er lavet til netop 2 spillere. Pladen er mindre og spillet rummer kort fra både Partners og Partners+. I denne udgave er man sin egen partner – man har 2 hold brikker at holde styr på og kan på den måde komme ud i situationer, hvor man er nødt til at slå sig selv hjem.Når kortene bliver slidt op

Spiller man ofte Partners vil man opdage, at kortene godt kan blive slidte. For at undgå snyd ved hjælp af bukkede eller slidte kort, er det muligt at købe et nyt sæt spillekort. Der kan købes nye kort til både Partners, Partners+ samt Partners Duo. Bemærk, at der ikke er tale om ekstra kort med andre symboler, men om et komplet sæt kort til at erstatte det sæt, der var med fra begyndelsen af. Partners ekstra kort passer til Partners spillet til 4 personer, Partners: 6 spillere ekstra kort passer til Partners+ og Partners: 2 spillere ekstra kort passer til Partners Duo spillet.

Find Partners spil og kort lige her

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk