Ludo spil


Klassiske Ludo spil Ludo rejseudgaver Ludo special udgaver Alt i ét spil Ludo Quiz

Ludo er brætspils-klassikeren over alle dem alle og bør være at finde i enhver spilsamling!

Ludo er et brætspil som typisk er lavet for 2-4 spillere. Men det findes dog også i udgaver for op til 6 spillere. Ludo er ganske velegnet som familiespil og kan spilles af stort set alle aldersgrupper.

Den moderne udgave af Ludo kom til verden i 1896, men er baseret på et spil (det indiske Pachisi), som er endnu ældre. Med så mange år på bagen siger det næsten sig selv, at Ludo efterhånden er lavet i et hav af forskellige versioner.

Hvis I to var ludobrikker, ville I så være slået hjem nu?  
Lars Kaalund – Fra filmen Den eneste ene fra 1999

 

Læs om spillets gang og forskellige spilvariationer

Hver spiller har 4 spillebrikker (ludobrikker), som det gælder om at få bragt hurtigst muligt fra eget startfelt til målfeltet.

Spillerne slår på skift med en terning og rykker en af sine brikker det antal felter på spillebrættet, som terningens øjne viser. Undervejs kan man enten slå modstanderens ludobrikker tilbage til start eller selv få sine brikker returneret til udgangspunktet.

Vinderen er den, som først får alle sine brikker bragt til målfeltet på spillebrættets midte.

Variationer

Ludo findes i forskellige udformninger og variationer. Typisk spilles det med en almindelig terning men ofte anvendes også en specialterning med en stjerne på en side og en globus på en anden side.

Over tid har mange tilføjet mindre særregler til spillet. Men i det store og hele spilles det i sin oprindelige form, som jo er ganske simpel.

 

Hos Hyggeonkel var vi valgt at føre et stort udvalg af Ludo spil. For børnene er det at spille brætspil måske noget nyt og spændende og derfor er det kun dejligt for dem, at de nu de bevæger sig ind på "ukendt territorie" kan genkende figurerne andetsteds fra - det er bare sjovere at slå køer end brikker hjem.

Stort udvalg af Ludo spilHurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk