Escape Room spil


Unlock!-serien EXIT-serien Crime Scene-serien Cluedo-serien Deckscape-serien Decktective-serien Chronicles of Crime 50 Clues Enkeltstående spil

Få den sociale oplevelse fra de rigtige Escape Rooms - værelser man undslipper fra via spor og gådeløsning - men i den hyggelige atmosfære hjemme i din egen stue!

Er man til gåder og finurlige opgaver, så er Escape Room genren sikkert lige sagen. For dem som ikke kender den, går det ud på at løse en række opgaver, så man kommer godt igennem eventyret.

Det er samarbejdsspil, hvor alle spillere hjælper hinanden med at løse gåderne. De kan også spilles solo.

Spillene findes både som enkeltstående spil og i en række forskellige serier på både dansk og engelsk.

Nogle af de mest populære spil kan du se og læse om nedenfor. Udover de forskellige spil-serier, findes der også enkeltspil i genren. De er samlet nederst på siden.

Ofte stillede spørgsmål
Tre af de spørgsmål Hyggeonkel oftest får er:

Kan jeg spille Escape Room spil flere gange?
Både og! Nogle af spil serierne i Escape Room genren er desværre en engangsfornøjelse. Dels kender man gåderne, og ofte ødelægger man en del af komponenterne i takt med, at gåderne løses. Andre af serierne fx. Unlock! og Crime Scene, kan spilles igen og igen. Dog kender man jo også her løsningen efter første spil, men måske kan man bytte spil med vennerne og forsøge sig med opklaringen af nye forbrydelser.

Kan jeg spille Escape Room med mine børn?
Det mener vi absolut du kan. Vi har erfaring med, at børn fra ca. 10 år kan være med.

Er sproget et problem i Escape Room?
Enkelte gåder spiller på kendskab til det engelske sprog. Men giver det problemer, så tager man jo bare et hint og kommer videre fra den gåde. Man sidder aldrig fast!

Her finder du alle de spændende Escape Room spil


Unlock!

Unlock er et banebrydende spil, hvor man downloader en app på sin telefon, som skal bruges i takt med, at man kommer frem i spillet. Unlock er udkommet på dansk og bliver du bidt af spillet, så findes der et væld af engelske udgaver. Unlock findes sågar også i en Star Wars-udgave.

I appen finder man stemningsmusik og hints, hvis man sidder fast og yderligere opgaver. Hver æske indeholder 3 eventyr.

EXIT-serien

EXIT-serien er en af mest populære serier lige nu, og der findes en stor samling engelske udgaver, hvoraf en del er oversat til dansk. Der kommer løbende nye til. EXIT-serien er yderst opfindsom og risikerer at give dig et gråt hår eller to, inden du kommer igennem. Heldigvis indeholder hvert eventyr et godt hint-system, så du ikke kører helt fast.

Hver kasse indeholder 1 eventyr.

Crime Scene

Crime Scene er en serie af samarbejdsspil, hvor man skal opklare forbrydelser ved hjælp af et billede fra gerningsstedet, et hæfte med historien og en række kort. Man kan både spille solo og som team. Historien leder dig igennem spillet og giver dig ledetråde til den uløste forbrydelse.

Indsaml spor og beviser, løs gåder og opklar forbrydelsen – lykkes det at forbinde det hele og finde ud af, hvem der står bag forbrydelsen? Kører du fast i opklaringsarbejdet, så er der hjælp at hente i de medfølgende hint-kort. Tjek sværhedsgraden på bagsiden af æsken.

Cluedo

Mød den klassiske Cluedo historie i et Escape Room brætspil. Som i alle Cluedospil handler det om at finde ud af hvem, hvad og hvor - nu skal I blot flygte samtidig.

Deckscape

Deckscape er en serie, som findes på engelsk, og som hovedsageligt består af kort. I denne serie kan man fx få rollen som en af Scotland Yards bedste undercover agenter, eller se om det kan lade sig gøre at flygte fra det topsikrede Alcatraz fængsel!

Der er en gåde i hvert spil.

Decktective-serien

Decktective er endnu en serie, hvor man skal samarbejde om at løse en mystisk sag. Serien består foreløbigt af 3 spil, som alle er på engelsk. Med nogle af spillets kort og æske laver man et 3D gerningssted. Med resten af kortene skal man forsøge at finde spor og danne hypoteser om, hvad der kan være hændt. I slutningen af spillet skal spillerne besvare en række spørgsmål: Hvert rigtige svar er point værd. Jo flere point man får - jo bedre!

Der er et mysterie i hvert spil.

Chronicles of Crime

Chronicles of Crime centrerer sig om kriminalefterforskning, hvor I skal opklare mordgåder ved hjælp af et spilbræt, en app og et drys Virtual Reality. Spillet findes både på engelsk og dansk. Du og dine medspillere bliver sat på sager og skal rundt i byen for at interviewe vidner og mistænkte og søge efter spor i 3D. Traditionelt brætspil mixes med det digitale, hvilket betyder at talrige kriminalefterforskninger kan udfolde sig med de samme spilkomponenter.

Grundspillet består af seks scenarier (1 tutorial + 5 rigtige sager).

50 Clues

Hvis man er på udkig efter et Escape Room-spil med spændende krimi-historier, til den lidt dystre side, som man kan spille med vennerne, kan vi varmt anbefale 50 Clues. Serien består af en række triologier. 50 Clues spillene kan naturligvis spilles uafhængigt af hinanden, men vi opfordrer til, at de spilles i rækkefølge, således at man starter med del 1 og slutter med del 3.

Flere af 50 Clues spillene findes både på dansk og på engelsk.

Enkelte spil i Escape Room genren

Der findes efterhånden et bredt udvalg af Escape room spil både på engelsk og dansk.

Escape Room har fået navn efter genren. Trods det uopfindsomme navn, så er indholdet særdeles opfindsomt. Man får en dekoder-boks, der tæller ned fra 60 minutter. Det er så op til spillerne at komme frem til, hvilke af de medfølgende nøgler, der skal stoppes ned i dekoderen. Det er ret stemningsfyldt. Æsken indeholder 4 spændende eventyr af stigende sværhedsgrad.

Mystery House er på engelsk og her skal man downloade en app, som skal bruges sammen med spillets kasse. Kassen består af forskellige rum, hvor der er plads til at indsætte kort med gåder. Gådekortene udgør historien for jeres eventyr. Den eneste måde at slippe ud af huset på er ved at løse gåderne. Appen fører spillerne gennem mysterierne og holder styr på ens fremskridt. Mystery House indeholder to eventyr: ”Family Portrait” og ” The Lord of the Labyrinth”.

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk