Kæmpe udvalg af backgammon spil


Backgammon i filt Backgammon i træ Backgammon tilbehør Backgammon rejseudgaver Alt i én løsninger

Backgammon er et af de klassiske brætspil for 2 personer. En skøn blanding af taktik og held, gør at spillet stadig kan vindes af en nybegynder. 8 ud af 10 gange er det den rutinerede backgammon-spiller, der tager stikket hjem - men alene det at have muligheden, for at slå en rutineret gør, at spillet er sjovt og kan spilles igen og igen.

Neden for finder du de forskellige udgaver, jeg har valgt at tage ind i sortimentet. Som I kan se, er der flere forskellige muligheder. Spillereglerne er nøjagtig de samme, om I vælger en udgave til 200 eller 500 kr., men kvaliteten er selvfølgelig noget bedre på de dyre.

Men nu er valgmuligheden i hvert fald din!

Læs mere om køb af backgammon hos Hyggeonkel

Uanset om du er mester i spillet eller "bare" en nybegynder, så er konceptet nøjagtig det samme. Den store forskel på de forskellige udgaver af backgammon spillene ligger i materialevalget. Her er tommelfingerregelen (ligesom inden for så meget andet), at du får, hvad du betaler for.

De billigere udgaver er stadig gode spil, men selvfølgelig er der kælet mere for detaljerne i de dyrere spil.

Derudover har jeg også en række rejsespil. Backgammon behøver nemlig ikke at kræve en hel masse plads. Det kan sagtens spilles på bagsædet af en bil eller i et telt på Roskilde Festivalen.

Hvis du gerne vil have et spil skak, dam & mølle også, så anbefaler jeg i høj grad alt-i-en-æskerne, hvor du får ikke bare et, men 5 eller 6 spil samlet.


Backgammon spil i både standard, luksus og rejseudgaverHurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk