Kæmpe udvalg af backgammon spil


Backgammon i filt Backgammon i træ Backgammon tilbehør Backgammon rejseudgaver Alt i én løsninger

Backgammon er et af de klassiske brætspil for 2 personer. En skøn blanding af taktik og held, gør at spillet stadig kan vindes af en nybegynder. 8 ud af 10 gange er det den rutinerede backgammon-spiller, der tager stikket hjem - men alene det at have muligheden, for at slå en rutineret gør, at spillet er sjovt og kan spilles igen og igen.

Neden for finder du de forskellige udgaver, jeg har valgt at tage ind i sortimentet. Som I kan se, er der flere forskellige muligheder. Spillereglerne er nøjagtig de samme, om I vælger en udgave til 200 eller 500 kr., men kvaliteten er selvfølgelig noget bedre på de dyre.

Men nu er valgmuligheden i hvert fald din!

Læs mere om køb af backgammon hos Hyggeonkel

Uanset om du er mester i spillet eller "bare" en nybegynder, så er konceptet nøjagtig det samme. Den store forskel på de forskellige udgaver af backgammon spillene ligger i materialevalget. Her er tommelfingerregelen (ligesom inden for så meget andet), at du får, hvad du betaler for.

De billigere udgaver er stadig gode spil, men selvfølgelig er der kælet mere for detaljerne i de dyrere spil.

Derudover har jeg også en række rejsespil. Backgammon behøver nemlig ikke at kræve en hel masse plads. Det kan sagtens spilles på bagsædet af en bil eller i et telt på Roskilde Festivalen.

Hvis du gerne vil have et spil skak, dam & mølle også, så anbefaler jeg i høj grad alt-i-en-æskerne, hvor du får ikke bare et, men 5 eller 6 spil samlet.Nogle populære spørgsmål om backgammon:

Reglerne i backgammon er relativt simple og nemme at lære. Her er en oversigt over de vigtigste regler:

Formål:
Formålet med spillet er at flytte alle sine brikker fra startområdet til hjemområdet, og derefter fjerne dem fra brættet.

Brættet:
Backgammonbrættet består af 24 trekantede felter, som er arrangeret i to rækker af 12. Hver spiller starter med 15 brikker, som er placeret på brættet i henhold til et bestemt mønster.

Flytning af brikker:
Spillere skiftes til at kaste to terninger for at bestemme antallet af felter, som de kan flytte deres brikker. Et felt kan kun besættes af en spillers brik(ker) på et givet tidspunkt. Hvis en spiller ikke kan flytte på grund af blokering (dvs. når antallet af øjne på terninger gør, at man kun kan ramme felter, hvor der står en eller flere modstanderbrikker), mister de deres tur.

Slå en brik tilbage til start:
Hvis en spiller lander på et felt med kun en af modstanderens brikker, slås denne brik af brættet. Den slåede brik skal starte forfra fra startområdet og spilleren kan fortsætte med at flytte sine egne brikker. Da man ikke må lande på et felt, hvor der står mere end én af modstanderens brikker, kan man således ikke slå brikker tilbage til start fra felter med flere brikker på.

Hjemområdet:
Når en spiller har flyttet alle sine brikker til sit eget hjemområde, kan de begynde at fjerne brikkerne fra brættet. For at fjerne en brik skal spilleren kaste terningerne og flytte brikken det antal felter, der svarer til terningernes samlede øjne. Hvis en spiller har brikker tilbage i modstanderens hjemområde (alle spillerens brikker skal altså være bragt til eget hjemområde, før man kan fjerne brikker fra brættet), kan de ikke fjerne nogen af deres egne brikker. Vinderen af spillet er den spiller, der først har fjernet alle sine brikker fra spillebrættet.


Backgammon spil i både standard, luksus og rejseudgaverHurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk