Unlock! spil


Danske udgaver Engelske udgaver Engelske Short udgaver

Unlock! er et kooperativt kortspil inspireret af Escape Rooms, der bruger et simpelt system, som lader jer gennemsøge lokationer, kombinere genstande og løse gåder. For at spille Unlock! skal man downloade en app på sin telefon, som skal bruges i takt med, at man kommer frem i spillet.

Unlock! spillene kan, modsat nogle af de andre Escaperoom spil, spilles flere gange, da man ikke ødelægger noget undervejs i spillene. Det er naturligvis mest spændende første gang, hvor man ikke kender løsningerne, men så kan man jo altid bytte spil med vennerne, når man trænger til nye udfordringer.

Der findes mange engelske spil i Unlock! serien, og i skrivende stund findes der også et par enkelte versioner på dansk. Er du Star Wars fan, så kan vi glæde dig med at der også findes et Unlock! Star Wars spil - indtil videre kun på engelsk.

Hver æske indeholder 3 eventyr og i appen kan man finde yderligere opgaver, samt stemningsmusik og hints, hvis man sidder fast.

Bemærk: Unlock! kræver en gratis applikation, der kan downloades fra App Store og Google Play. Når den er downloadet, skal der ikke bruge internetforbindelse, mens I spiller.

Her finder du hele vores sortiment af de spændende og udfordrende Unlock!-spil.

Spændende Unlock! serie

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på tirsdag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk