Bezzerwizzer og Bezzerwizzer Bricks


Her finder du vores store udvalg af brætspillet Bezzerwizzer og pakkerne med ekstra spøgrsmål, Bezzerwizzer Bricks.

Bezzerwizzer udmærker sig ved at være et quiz-spil, hvor det er vigtigt at have en bred paratviden, frem for at vide en masse om et enkelt emne. Endvidere har Bezzerwizzer spillene en ekstra dimension, da det er muligt at drille sine modstandere med de kategorier, som de måske ikke kender så meget til. Bezzerwizzer er opfundet af danskeren Jesper Bülow, som sidenhen også har udviklet Hint spillene.

Jeg synes bare grundlæggende, det er sjovt at huske ting.
Og ikke altid relevante ting. Jesper Bülow - Til Information, 15.12.17


Til Bezzerwizzer er der ikke lavet nye spørgsmål i flere år. Har du den grønne udgave af spillet (den var på markedet til omkring 2010), så kan du roligt opgradere til en blå. Har du den blå i forvejen, så skal du ikke købe en ny, blå udgave.

Den blå udgave af Bezzerwizzer bliver i hvert oplag opdateret med nye spørgsmål. Det kan f.eks. være spørgsmål om hvem der er fødevareminister eller andre aktuelle spørgsmål. Omkring 95% af spøgrsmålene forbliver dog uændrede.

Sidder du med det blå Bezzerwizzer spil og trænger til nogle nye udfordringer, har du mulighed for at købe en ny kategori. Ekstra kategorierne til Bezzerwizzer hedder Bezzerwizzer: Bricks. Hver pakke Bricks består udover 60 nye spørgsmål af en ekstra brik, som du kan putte i posen. Ud over den blå Bezzerwizzer Original, som anbefales fra 15 år og op, findes der også en mere børnevenlig familie udgave. Bezzerwizzer Familie kan spilles fra 10-årsalderen.

Bezzerwizzer og Bezzerwizzer bricks - Udfordrende quiz-spil


Hurtig levering fra 29 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt over 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk