Et bobspil giver underholdning og sjov for hele familien


Bob er et af de spil, som med tiden er gået hen og blevet det, vi vil kalde en klassiker. Og hvem husker ikke det populære bobspil fra sin egen barndom? Et fantastisk og populært spil, som man kan få mange timer til at gå med. Bobspillet er rigtig god underholdning og sjov for hele familien eller i selskab med gode venner.

Selve bobspillet består af en spilleplade, et sæt køer (typisk to stk.) samt nogle bob spillebrikker.

Bob minder i sin udformning lidt om billard. Der er nogle huller i spillepladen, hvori man skal skyde sine egne brikker, før det lykkedes for modstanderen at få alle sine brikker i hul.

Man spiller efter nogle ganske enkle bob regler, hvor spillerne har et sæt brikker i hver sin farve. Som oftest medfølger der et sæt grønne brikker og et sæt røde brikker. Desuden medfølger en sort brik, som er den man skyder til med køen. Den sorte brik anvendes som stødbrik og man skal ramme sine egne brikker med den sorte brik, således at ens brikker ryger i et af hullerne på spillepladen. Den spiller som først får alle sine brikker skudt i hul er vinder af spillet. Kommer man ved et uheld til at skyde den sorte brik i et hul, skal man tage en af de brikker, man allerede har skudt i hul op igen og placere den på spillepladen.

Man kan variere bob på flere måder. En af de mest gængse er at aftale, at man ikke må bevæge sig rundt om spillet for at skyde, men at man kun må skyde fra sin egen side af spillepladen. Det gør spillet en hel del sværere. En anden måde at variere spillet på er ved at aftale, at man ikke skal tage en brik op af hullet, hvis man uheldigvis skyder den sorte brik i hul. Det gør spillet lidt lettere for f.eks. børn og uøvede spillere. Nogle varierer også ved at aftale, at man simpelthen taber spillet, hvis man er så uheldig at skyde den sorte brik i hul. Mulighederne er mange. Men husk at aftale de præcise regler inden I går i gang med at spille. Så slipper I for alle diskussionerne, når I hen ad vejen måske ikke er helt enige.

Nedenfor kan du se udvalget af bobspil og tilbehør hos Hyggeonkel. Er der noget, som du er i tvivl om, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Bob giver sjov og underholdning for hele familienHurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk