Bordcurling – Spil Curling hjemme i stuen


Har du også siddet foran fjernsynet, set Vinter OL og tænkt, at det der curling, det ser da i grunden sjovt ud? Så er der godt nyt – Curling findes som brætspil, eller i al fald som et spil, der kan bruges hjemme i stuerne, og det kræver hverken is eller en 42 m. lang stue.

Bordcurling eller Compact curling, som det også kaldes, kræver faktisk bare et spisebord eller gulv og så er du i gang. I pakkerne med bord curling spillene finder du nemlig alt, hvad du skal bruge: Curling bane, sten, bander og bordcurling regler. Bordcurling spillet går ud på at to hold skiftes til at sende en sten afsted ned ad banen for at ramme scoringsfeltet. Det hold, der ender med flest sten nærmest midten af scoringsfeltet, får point i runden. Hver runde kaldes en ende og der spilles normalt 10 ender medmindre andet aftales.

Der er forskellige størrelser af bordcurling spil forstået på den måde, at bordcurling banerne ikke er lige lange. Det er derfor vigtigt, når du køber et curling spil til dit bord, lige at tjekke at bordet også er langt nok.Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk