Box Quiz Spillene - Stor spilserie af sjove quizspil


Danske udgaver Engelske udgaver

Box Quiz er en serie af quizzer i små metalæsker. I hver æske gemmer sig en stak spørgsmål (typisk 50 små kort).

Hver æske indeholder et bestemt emne. Det er naturligvis en fordel, hvis man har en viden inden for dette emne. Langt de fleste af spørgsmålene rummer 2-4 svarmuligheder, så alle har en chance for at deltage og svare rigtigt. Man kan naturligvis selv lave reglerne og beslutte, at nogle ikke skal have svar muligheder, hvis det er et emne, som vedkommende er stærk i.

Læs mere om Box Quiz her - klik

De forskellige Box Quiz æsker kan kombineres på kryds og tværs, så man kan blande flere af emnerne. På den måde har man mange flere spørgsmål og også forskellige emner, så mon ikke man har chance for at svare på nogle af dem?

Box Quiz findes også som brætspil, hvor man anvender spørgsmålene i de små metal-æsker til at dyste om æren og sejren.

Æskerne fylder ikke meget, så de er oplagte at tage med i tasken, hvis man skal en tur i parken, på stranden, i sommerhuset eller måske på køreturen. Der er ingen spilleplade, pointblokke og andet, der kan blive væk undervejs – kun kortene med spørgsmål og nogle meget simple regler.

De fine Box Quiz æsker er også oplagte som gaveidéer. Der findes rigtig mange forskellige emner, så man kan som regel finde en, der passer til netop den person, som man ønsker at give en gave. Det kan være i stedet for en blomst (eller sammen med en sådan), en fars-dags-gave, en mors-dags-gave, en advent gave, en tak-fordi-vi-måtte-komme-gave eller simpelthen bare en bare-fordi-gave.

Folkene bag Box Quiz serien har også lavet en lang række sjove og søde børnespil i samme lille, praktiske æske. De er gode at have med i tasken og finde frem, hvis børnene trænger til lidt afveksling. Der er små sjove og lærerige spil i flotte farver, som børnene kan hygge sig med. Der er lavet spil til forskellige aldersgrupper, så det er sikkert også muligt at finde en, der passer til det barn, som du synes trænger til lidt hyggelig forkælelse.Her finder du hele box-quiz spil-serien
Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk