Carcassonne spil - kæmpe udvalg


Grundspil Udvidelser Selvstændige spil

Et brætspil, der er hurtigt at lære og indeholder rigtig mange udfordringer. Er der noget at sige til, at det er så populært? Både anmeldere og brugere står i kø for at skamrose spillet, der igennem tiderne har vundet et hav af priser. Udover grundspillet finder du også en stribe af de bedste udvidelser, der er lavet, her på siden. Der findes også en række selvstændige spil i Carcassonne universet - blandt andet My first Carcassonne, som er et godt sted for de mindre børn at starte. My first Carcassonne anbefales fra 4 år.

Hvis du gerne vil have en gennemgang af reglerne, så tryk play på videoen til højre!

Vigtigt: Carcassonne udvidelserne kan ikke bruges uden det originale Carcassonne grundspil. Om du køber det engelske Carcassonne grundspil eller det danske Carcassonne grundspil er et fedt. De grundspil, vi sælger, udkom i 2014 og passer med samtlige udgivelser, vi har på lager.

Hvis du har et af de lidt ældre grundspil, så kan det stadig spilles sammen med udvidelserne vi sælger i dag. Motiverne er ikke 100% ens, men brikkerne kan sagtens bruges sammen.

Man kan blande udvidelserne til Carcassonne på kryds og tværs og spille med lige præcist de udvidelser, man har lyst til. Man behøves altså ikke starte med Carcassonne udvidelse 1, men kan fx bruge nr. 3 og 5 sammen med grundspillet. Det står dig også frit for om du vil købe engelske eller danske udvidelser, da disse også passer sammen. Du skal blot være opmærksom på at der ikke medfølger danske regler til de engelske versioner.

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk