Cluedo brætspil - Udfordrende krimi-spil


Nyder du en god krimi, så er brætspillet Cluedo lige noget for dig. Cluedo er et klassisk mysteriespil, hvor et mord bliver begået. Du får lov at være detektiven i spillet, som skal opklare mordet – selvfølgelig helst før de andre detektiver gør det!

Når du skal lave detektivarbejde i Cluedo, skal du stille opklarende spørgsmål, men også lytte nøje efter, hvad de andre detektiver i spillet finder ud af, så det gælder om at være koncentreret og opmærksom.

Kan du ud fra spørgsmål og svar regne ud, hvem morderen er – inden din modspiller gør det?

Du skal også opklare, hvilket våben er brugt ved mordet, og hvor mordet skete.

Cluedo spil
Cluedo findes i en række varianter. Det er endda muligt at spille Cluedo online, men hos Hyggeonkel vil vi selvfølgelig gerne slå et slag for brætspilsudgaven, hvor man sidder fysisk sammen omkring et brætspil.

Du finder fx Cluedo: Harry Potter, Cluedo: Game of Thrones, Cluedo: Sherlock.

Alle de udgaver af Cluedo, som vi har på lager, finder du på hjemmesiden. Cluedo fås også i en praktisk rejseudgave, som er rigtig populær specielt i sommermånederne.

Cluedo regler
Cluedo reglerne er i bund og grund de samme fra version til version. Selvom om værelser, våben og personer kan variere afhængigt af temaet, så gælder det om at opklare HVEM morderen er, HVOR mordet blev begået, og HVILKET våben blev anvendt. Undtagelsen er Cluedo Junior, hvor der ikke begås noget mord, men man skal i stedet regne ud, hvem der spiste kagen – et knapt så drabeligt scenarie.

Har I lyst til at prøve et spil, som bruger udelukkelse og logik, og hvor både unge og ældre i familien kan være med, så er Cluedo et godt valg.

Cluedo Escape Game
Seneste skud på Cluedo stammen er de spændende Cluedo Escape Game spil. Mød den klassiske Cluedo historie i et Escape Room brætspil. Som i alle Cluedo spil handler det om at finde ud af hvem, hvad og hvor - nu skal I blot flygte samtidig.

Cluedo brætspil - mysterie- og krimi spil med god underholdning
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk