Crime Scene spil - Se det store udvalg af spændende detektivspil Crime Scene spil - Se det store udvalg af spændende detektivspil

Crime Scene spil - Kan du opklare forbrydelsen?


Crime Scene serien er en række af samarbejdsspil, hvor man ved hjælp af et billede af et gerningssted, diverse kort og en god historie, skal forsøge at opklare en forbrydelse. Man kan vælge at samarbejde og spille som et hold, eller man kan køre solo og spille Crime Scene alene.

I Crime Scene spillene gælder det om at indsamle spor og beviser, løse gåder og være med til at opklare forbrydelsen. Selve historien leder jer igennem spillet og giver jer ledetråde til opklaringen af forbrydelsen.

Hvis det lykkes jer at samle trådende og forbinde det hele, så finder I ud af, hvem der står bag forbrydelsen.

Selv den bedste detektiv kan støde på en mur i opklaringsarbejdet, men fortvivl ikke – Der følger hint-kort med i Crime Scene!

Crime Scene spillene findes i forskellige sværhedsgrader – Du kan se hvor lette eller svære spillene er under produktbeskrivelsen af hvert Crime Scene spil.

Typiske spørgsmål om Crime Scene Spillene:

Ja, spillene er på dansk, så alle tekster og hint er skrevet på dansk.


Hvert Crime Scene spil tager udgangspunkt i en unik forbrydelse og du ødelægger ikke noget ved spillet, for at løse mysteriet. Du kan derfor spille Crime Scene flere gange, men eftersom du kender løsningen efter første spil, var det måske sjovere at prøve kræfter med et nyt mysterium og fx bytte spil med en af vennerne.Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk