Dart, dartskiver og dartpile - stort udvalg - både til hobby og seriøst brug


Dartskiver / Dartspil Dartpile Dart flights og tilbehør Dartspil til børn

Dart er et pilespil, hvor spillerne på skift kaster tre dartpile mod dartskiven (måltavlen) for derved at score point ud fra pilenes placering.

Dart er populært og spilles stort set alle steder fra private hjem til caféer og i professionelle klubber. Dart spilles både som et hyggeligt selskabsspil og som f.eks. turneringer for professionelle. Så det er ganske tydeligt, at dartspillet nyder stor popularitet og udbredelse.

Selve dartspillet
Det fremherskende spil i dart kaldes "501" og går i al sin enkelthed ud på at komme fra 501 point ned til 0 (nul) hurtigst muligt. Den som først rammer 0 har vundet spillet. Den afsluttende dartpil (den pil, som bringer scoren ned på 0) i spillet 501 skal enten placeres i den yderste ring (double ringen) på dartskiven eller i den midterste røde plet (red bull/bullseye).

Udover det oprindelige spil fra 501 point er der med tiden opstået en lang række andre spændende og sjove dartspil, som f.eks. "Mickey Mouse", "Skovhugger", "Jorden rundt" og flere andre. Fælles for dem alle er stort set, at hver spiller på skift kaster sine tre pile en ad gangen, for at opnå forskellige mål/formål.

Dartskiver og dartpile
Både dartskiverne og dartpilene fåes i mange forskellige materialer, udformninger og kvaliteter. Her hos Hyggeonkel fører vi et bredt udvalg af både skiver, pile, flights, skafter og andet dart udstyr således, at der er noget at vælge i mellem for både hobbybrugeren og den mere seriøse dartspiller.

Dartspil til børn
Spidse pile og børn er normalt ikke noget, som går specielt godt i spænd. Ikke desto mindre synes de fleste børn også, at dart er et sjovt og hyggeligt spil. Og heldigvis findes der da også en række helt ufarlige dartlignende spil, som selv de mindste børn kan benytte sig af.

Tag et kig på de mange muligheder nedenfor - der burde være noget for enhver smag.

Dart, dartskiver og dartpile - stort udvalg til både hobby og seriøst brug


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk