Deckscape - Spændende og populær Escape Room spil-serie


Deckscape-serien er blandt vores mest populære escape room-serier. Spillet er et samarbejdsspil hvor man ved hjælp af kort skal udføre nogle opgaver og løse gåder. Det unikke ved Deckscape-spillene er, at der kun kommer en historie pr. spil. Det er en fordel eftersom du selv kan skræddersy din Deckscape-samling med de enkelte spil, du finder interessant.

At man kan udvælge historierne enkeltvis, bliver endnu mere relevant, eftersom hvert spil er forskellige og udforsker meget forskellige koncepter. For eksempel i ”Deckscape: Crew vs Crew” kæmper man på 2 hold som pirater mod hinanden, om at løse gåderne først og finde skatten. Derimod forsøger man at samarbejde i ”Deckscape: The Mystery of Eldorado”, om at overleve I junglen efter dit fly styrtede på hjemturen fra jeres forsøg på at finde den sagnopspundne by lavet af guld.

Derudover har Deckscape også nogle kreative historier på nogle mere unikke lokationer. F.eks. handler det sjældent om, at man skal slippe ud af en psykiatrisk afdeling eller bryde ind i en bank. I Deckscape kan man tværtimod blive fanget inde i pyramiderne, blive jagtet af grev Dracula, opleve storslåede søslag og mange flere ting.

Herunder kan du se vores udvalg af Deckscape-spil.

Deckscape - Spændende og populær Escape Room spil-serie


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk