Disc golf og frisbee golf - sjov underholding for både børn og voksne


Kurve og mål Disc og disc sæt Lignende varer

De fleste ved, hvad en frisbee er og hvordan den bruges. I disc golf (frisbee golf) kombineres de gode og velkendte egenskaber fra frisbees med et mål (en disc golf kurv), som man skal ramme.

Et disc golf sæt består af tre frisbees, med forskellige egenskaber: "Driveren" til at kaste langt med, "mid-range disc'en" til mellemdistancekast og "putteren" til de små, korte og præcise kast. Herudover bruges en eller flere disc golf kurve at kaste efter.

Disc golf kan sammenlignes med almindelig golf, hvor kølle, golfbold og hullet er udskiftet med kasterens arm, en frisbee samt en kurv, som man skal ramme.

Reglerne til disc golf (frisbee golf) er ganske simple.

Ligesom i almindelig golf gælder det om at gennemføre en række huller på banen vha. færrest mulige kast, for til sidst, ved hvert hul, at ramme i målet.

Når alle huller er gennemført, er vinderen den, som sammenlagt har klaret hele banen med det mindste antal kast (den laveste score).

En komplet disc golf bane kræver, ligesom en golfbane, en hel del plads. Men mindre kan naturligvis også gøre det. Køb et sæt disc golf frisbees samt en enkelt disc golf kurv og sæt op i haven eller find et andet godt mål at kaste efter. Så er I godt i gang.

Frisbee golf er et hyggeligt og underholdende spil, hvor det er både sjovt og spændende at udfordre familie og venner.

Se vores udvalg af disc golf og relaterede produkter nedenfor.

Hos Hyggeonkel sælger vi et bredt udvalg af disc golf. Både som sæt (typisk 3 disc i et sæt) og enkelte discs.

Derudover sælger vi også disc golf mål, hvis du ønsker at sætte din egen bane op. Alternativt så er der rundt i mange danske byer lavet disc golf-baner ifm. parker og grønne områder, der frit kan bruges.

Disc golf og frisbee golf - sjov underholding for hele familien

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk