Dominion - Sjov serie af spil med masser af kort


Dominion er blandt vores mest populære strategiske deck Building-kortspil. I Dominion er hver spiller en magtbegærlig konge. Din opgave er simpel: Få så stort et rige som muligt. Dette er dog nemmere sagt end gjort, da de andre konger går og drømmer om det samme. Derfor handler det om at balancere mellem opgaverne som konge. Der skal bådes erobres områder, ansættes arbejdere, bygges bygninger og der skal naturligvis også bygges et storslået slot.

I starten af spillet har man ikke de store muligheder med de få kort man har at gøre med. Men som spillet skrider frem, får du flere og flere muligheder for at udrette noget stort. Den spiller, der sidder med flest landkort i sin kortstak til sidst, er vinderen.

Men som sagt handler Dominion om balance, da landkortene nemlig ikke gør noget gavn gennem spillet og udelukkende er point. Derfor er disse kort gennem spillet dødvægt i dit deck.

Blandt kortene gemmer der sig et hav af muligheder for sjove og effektive kombinationer, du kan bruge i kampen om at blive den mest magtfulde konge.

I vores udvalg finder du grundspillet: ”Dominion 2nd edition”, der er fra 2016. Derudover kan du også finde et hav af udvidelser til Dominion. Dominion-udvidelserne indeholder endnu flere kort, der åbner op for endnu flere muligheder, såsom nye krigere, bygninger og områder der kan erobres.

Selvom grundspillet i sig selv indeholder mange kort og muligheder, åbner udvidelserne op for rigtig mange flere muligheder og koncepter, der kan afprøves. I vores udvalg finder du også ”Dominion 2nd edition: Big Box” som er grundspillet og udvidelsen ”Dominion 2nd edition: Intrigue” slået sammen i ét spil.

Dominion - Sjov serie af spil med masser af kort
Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk