Domino spil


Domino Double 6 Domino Double 9 Domino Double 12 Domino Double 15 Mexican Train Domino for børn Tripple Domino

Domino er et af de helt klassiske spil. På Cuba er spillet sågar at betragte som nationalspil - her kan man se borgerne spille det mod hinanden rundt på alle gadehjørner.

Reglerne er enkle at lære, men spillet er svært at mestre.

Domino navngives efter antallet af brikker. Double 6 domino kommer med 0-6 øjne på brikkerne, dette giver 28 kombinationsmuligheder. Double 9 giver 55 brikker, double 12 giver 91 brikker og double 15 giver 136 brikker.

Udover de almindelige domino-spil i forskellige kvaliteter findes der også en udgave af domino, der hedder Mexican Train. Mexican Train er en sjov domino variant, hvor spillerne bygger ud fra togstationen i midten.

Gængse spørgsmål om domino:

Et standard domino-spil (double 6) består af 28 brikker. Hver brik er delt i to lige store felter af en streg midt på brikken. Hvert af de to felter indeholder et antal prikker (øjne) ligesom en terning. Det laveste antal af prikker på et felt er nul, og det højeste antal af prikker på et felt er seks (i domino double 6). Hver af de 28 brikker er unikke og har sin egen kombination af prikker.

Der findes også domino double 9, double 12 og double 15, som har hhv. maksimalt 9, 12 og 15 øjne i et felt samt hhv. 55, 91 og 136 brikker.


Domino spil

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk