Drukspil


Helt tilbage hos de gamle Grækere samles man til et Symposion. Symposion betyder sam-drikning og det blev afholdt som et regulært drikkegilde, hvor man inviterede gæster og festede igennem. Hvor vidt Grækerne havde deciderede drukspil melder historien ikke noget om, men herhjemme er drukspil blevet mere og mere populære.

Drukspil eller drikkespil går i al deres enkelthed ud på at skabe en lystig stemning ved hjælp af sjove spil blandet med alkohol! Og har man først sagt drukspil, er Beer Pong ikke til at komme udenom. Der findes sågar verdensmesterskaber i Beer Pong (!) Alt hvad du skal bruge for at komme i gang, er nogle bordtennisbolde, engangskrus og naturligvis noget øl og så kan festen begynde. Det kan være en god idé at stå ude på terrassen eller i haven, da lige netop dette sjove drukspil, godt kan svine en del.

Læs mere om drukspil

Ud over Beer Pong er Øl-stafet en yndet aktivitet ved festlige lejligheder, men da vejret jo ikke altid er til udendørs ølstafet og Beer Pong, har vi samlet en oversigt over gode alternative drukspil her… Skål!

 

De fleste drukspil kan spilles uden alkohol, så der fx er saft i glassene, men er du ikke til drukspil (eller bare ikke tørstig) anbefaler vi dig i stedet at kigge på vores festspil, som med garanti også kan sparke enhver fest i gang.
 

Finder du ikke lige det drukspil du står og mangler, så fortvivl ikke, der er mange almindelige spil, som sagtens kan laves om til drukspil. Leder du fx efter drukspil med kort, så køb et spil kort og noget alkohol og så er du i gang. Stor set alle kendte kortspil, kan laves om til drukspil, det handler blot om at blive enige om reglerne på forhånd.

Et spil som ”Røvhul” eller ”7” er ret velegnede, hvis man er mere en to spillere. Reglen kunne i begge tilfælde være, at man drikker, hver gang man er nødt til at sige pas.

Druk Ludo kan også varmt anbefales – Hver gang du bliver slået hjem, skal der tages en tår eller et shot.

Backgammon kan laves om til et drukspil til 2 personer. I sætter selv reglerne, en oplagt regel er at skulle drikke, hvis modstanderen har slået din brik ud. Det kunne også være at modstanderen skal drikke hver gang, der slås to ens terninger.

Rigtig god fornøjelse!Sjove drukspilHurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk