Fluxx kortspil - Super sjov serie af spil


Fluxx-serien er blandt vores mest populære kortspil. Selskabsspillet Fluxx er blandt andet populært fordi, at reglerne og måden man vinder på vil forandre sig igen og igen gennem spillet. Dette koncept gør, at hvert minut gennem spillet føles anderledes og unikt. I et øjeblik jagter I det første mål for at vinde og pludselig smider en af spillerne et kort der gør, at nu er det andre kriterier man skal leve op til før, at sejren er hjemme.

Læs mere om Fluxx spillene - Klik her

Den første spiller der kan leve op til kriterierne er vinderen. I alt findes der 6 typer kort der gør forskellige ting. F.eks. er keeper-kortene nogle ting du skal samle på for at leve op til kriterierne. Derudover er der Goal- og New Rule-kort, der henholdsvis enten ændrer præmisserne for sejren eller en ny regel som spillerne skal bruge med det samme. Action-kortene giver spillerne mulighed for at udføre en unik handling og Surprise-kortene gør det samme, men de kan også blive brugt i andre spilleres ture. Til sidst er der Creeper kortene, der skal smides med det samme spillerne trækker kortet og den har som regel en negativ effekt.

Et andet sjovt koncept, som Fluxx forsøger sig ad med er, at selvom man er midt i et spil kan en spiller altid droppe ud eller en ny spiller kan komme ind. Derfor er spillet ideelt for selskaber, eftersom folk kan komme og gå som de vil.


Selvom spillets koncept gør, at det samme Fluxx-spil kan spilles om og om igen, kan man af og til få lyst til at udforske nye temaer. Det fantastiske ved Fluxx er nemlig, at der ikke er et grundspil, så man kan egentlig bare spille de spil, man finder mest interessante. I vores udvalg kan du finde tonsvis af Fluxx-varianter der kan handle om stort set alt lige fra fantasy og zombier til pirater og sågar drinks.

Derudover finder du også udvidelser i vores sortiment, der indeholder flere kort som kan bruges til hver af Fluxx-spillene.

Fluxx kortspil - Super sjov serie af spil


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk