GO spil - populært brætspil for alle


GO er et oldgammelt spil der stammer fra Kina. Spillet har flere tusinde år på bagen. Go spilles i dag af mange millioner mennesker og der afholdes verdensmesterskaber i GO årligt.

Læs mere om GO - Klik her

GO’s spilbræt består af 19x19 felter og går i bund og grund ud på, at den ene spiller er hvid og den anden spiller er sort og hver spiller skal på skift lægge en sten på brættet. Hver spiller skal forsøge at omringe modstanderens sten for at overtage felterne. Spillet slutter når det ikke længere er muligt at bevæge sig ind i modstanderens territorium eller der er blevet meldt ”pas” 3 gange i streg. Vinderen er efterfølgende den spiller der sammenlagt har flest brikker på brættet og har erobret flest af modstanderens brikker.

GO er sandsynligvis det tætteste man kommer på: ”Let at lære, men svært at mestre”. I modsætning til skak har brikkerne alle sammen den samme værdi og det kan dermed være svært i løbet af spillet at vurdere, hvem der fører. Derudover er der normalvis også hele 361 felter som gør spillet endnu mere taktisk. På grund af disse ting tog det også mange flere år, før en computer kunne slå verdensmesteren i GO end f.eks. verdensmesteren i skak.


GO er et fantastisk spil, fordi en 10-årig vil kunne lære spillet uden det store besvær og en mere erfaren person samtidig hele tiden kan blive dygtigere. Spillet involverer heller ingen held, så der ingen undskyldning hvis man taber.

I vores udvalg finder du flere udgaver af GO. Fælles for dem alle er, at de indeholder et spillebræt af træ og sten i både hvid og sort.

GO spil - populært brætspil for alle


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk