Memoir ’44 - 2. verdenskrig strategispil


Memoir ’44 tager dig tilbage til 2. Verdenskrig ved vestfronten i kampens hede, hvor du som øverstbefalende skal lede din hær til sejr i storslåede slag. Spillet spilles af 2 personer, hvor den ene spiller som Aksemagterne og den anden styrer de Allieredes hær.

Det fantastiske ved Memoir ’44. er, at man gennemspiller forskellige scenarier og man kan derfor blive kastet direkte ind i spændingen i stedet for, at spændingen stille og roligt skal bygges op. Derudover gør det også Memoir ’44. nemt at få mange runders sjov ud af, fordi der først og fremmest er et hav af scenarier at gennemspille i reglerne. Derudover kan man altid skifte side for at få noget mere variation.

Selvom et historisk strategispil kan lyde tungt hos nogle, behøver spillet ikke være specielt kompliceret. Memoir ’44 har en anbefalet alder på minimum 8 år, da det er ret ligetil at lære og spille. Her er ikke mange obskure mekanikker og underlige regler der skal læres.

I vores udvalg finder du først og fremmest ”Memoir ’44”, der er grundspillet. Derudover finder du også tonsvis af udvidelser, der tilføjer nye ting til spillet såsom nye tropper, scenarier og baner man kan gennemspille.

Memoir ’44 - 2. verdenskrig strategispil
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk