Monopoly spil - Stort udvalg i billige Monopoly brætspil


Danske junior udgaver Danske udgaver Engelske udgaver Matador

Monopoly har gået sin sejrsgang over hele verden, siden det for første gang så dagens lys i 1935. Spillet er endda blevet så populært, at det er udkommet i en decideret dansk version, som har fået navnet Matador. Men det er under sit oprindelige navn, at Monopoly brætspillet er blevet udbredt og populært over hele verden.

Og hvem kender ikke Monopoly fra sin barndom og husker alle de drabelige dyster, som man har haft med både familie og venner? Og mulighederne for at byde op til kamp om grunde, ejendomme og kontanter er absolut ikke blevet mindre, som årene er gået.

Flere udgaver af Monopoly spil
Som tiden er gået, er der nemlig blevet udviklet flere udgaver af spillet baseret på det oprindelige Monopoly brætspil. Der er i dag udgaver baseret på populære tv-serier, udgaver specielt til børn og udgaver med bestemte temaer. Der er altså rigelige muligheder, hvis man er Monopoly fan og gerne vil udfordre sin familie og sine venner om, hvem der besidder de bedste evner som ejendoms- og grundinvestor.

Monopoly regler
Som med så mange andre spil, kan reglerne variere lidt alt efter, hvem man spiller med. Mange har nemlig tendens til enten at fortolke reglerne lidt forskelligt eller til simpelthen selv at indføre sine egne små bøjninger af regelsættet.

Der er intet mere udfordrende når man spiller, end hvis man ikke er enige om reglerne. Så bliv enige fra start om, hvordan I spiller og hvilke regler der gælder. Har man ikke på forhånd fastlagt hvilke spilleregler, man benytter, kan man nemlig hurtigt blive uenige under spillet.

Hos Hyggeonkel fører vi et bredt sortiment af de forskellige Monopoly spil. Se dem alle sammen nedenfor og bliv inspireret til dysten med familie og venner til jeres næste sammenkomst.

Stort udvalg af Monopoly brætspil


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk