Pandemic


Grundspil + udvidelser Pandemic Legacy Pandemic Hotzone Pandemic The Cure Selvstændige spil

Pandemic er et samarbejdsspil, der udkom tilbage i 2008 og siden har taget hele verden med storm.

Det var ikke det første samarbejdsspil, der kom på markedet, men det var i manges øjne det spil, der for alvor kickstartede genren.

Det almindelige grundspil er for 2-4 spillere og hver spiller påtager sig en rolle som en specialist (f.eks. analytiker, karantænespecialist, forsker mv.). De enkelte roller har forskellige specialer og det gælder så om på bedste facon at få brugt sin figurs styrker smartest til det fælles bedste.

"Modstanderne" i spillet er 4 sygdomme, der skal holdes nede, så man ikke får ukontrollerede udbrud på brættet. Udover at holde sygdommene stangen, skal spillerne også sørge for at få fremstillet 4 vacciner. Når man har de 4 vacciner, har man vundet spillet.

Man kan få diverse udvidelser til det almindelige grundspil. Her kan man sagtens kombinere en engelsk og en dansk udgave, hvis man ønsker (komponenterne er de samme, der er kun sproget til forskel).

Pandemic grundspil, udvidelser og andre spil i serien


Pandemic grundspil og udvidelser

Her finder du de forskellige grundspil og udvidelser, der findes i Pandemic serien. Bemærk at der både er danske og engelske udgaver.

Pandemic Legacy spil

Legacy-udgaverne af Pandemic er spil, der kun kan spilles én gang. I takt med at man kommer igennem spillet, skriver man nemlig på kortene, rykker andre over, sætter klistermærker på brættet mv.

Her fortælles en historie, der gør at hvert spil man spiller har indflydelse på det næste. Hvis en by i spil 5 f.eks. går i udbrud, kan det være, at den i spil 6 stadig er i udbrud, når spillet starter.

Pandemic Hotzone / Lynudgaver

Hotzone-udgaverne af Pandemic er kvikudgaver. Ligesom det almindelige pandemic-spil gælder det her om at redde verden. Nu tager det bare kun 30 minutter :-)

Pandemic The Cure og udvidelser til dette


Selvstændige spil i Pandemic universet


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk