Poker - Stort udvalg af poker spil og poker udstyr


Poker er et de mest kendte kortspil i verden. Det fantastiske ved poker er, at spillet stort set altid er en sikker vinder ved en hyggeaften med vennerne.

Læs mere om poker - Klik her

Poker findes i mange varianter hvor den mest kendte variant sandsynligvis er Texas Hold’em, hvor hver spiller får udleveret 2 kort og der efterfølgende bliver lagt 5 kort ud på bordet. Hver spiller skal forsøge at sammensætte en specifik kombo ud fra de kort man har på hånden og de kort på bordet. Der findes et hav af komboer hvor den bedste f.eks. er en Royal Flush, hvor du skal kunne sammensætte en 10’er, knægt, dame, konge og et es af samme farve udelukkende af de 7 kort.

I tilfælde af man sidder med noget godt, kan man forsøge og byde de andre op ved hele tiden at hæve indsatsen, da alle skal gå med på den højeste indsats for stadig at deltage i en runde. På den anden side kan man også forsøge at bluffe, ved at lade som om man sidder med noget godt, men man i virkeligheden slet ikke gør. Så en komplet pokerspiller skal både have styr på statistikken og sit pokerface. Et spil poker med vennerne, familien eller noget tredje, giver nogle fantastiske runder hvor man forsøger at intimidere de andre og det bedste er, at man slet ikke behøver være erfaren for at spille med og vinde.


For at spille poker skal man bruge de ikoniske jetoner. Disse har en bestemt værdi og man bruger dem til lægge en indsats. I vores udvalg kan du finde alt til pokerbordet såsom en pokermåtte, pokerkort, jetoner eller kufferter med både kort, jetoner og regler, hvilket vi anbefaler hvis du er ny.

Poker - Stort udvalg af poker spil og poker udstyr
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk