Risk brætspil – spændende strategi-spil


Brætspillet Risk betragtes af mange som moderen til moderne strategi-brætspil. Risk så dagens lys tilbage i 1957, og lige siden har det været et af de spil, som strategispil i dag bliver målt op imod. Selvom Risk igennem tidens løb har undergået en del kosmetiske forandringer, er det grundlæggende gameplay uændret: Det handler stadigvæk kort og godt om at erobre verden - et territorium ad gangen!

Risk spil findes i flere udgaver. Den helt klassiske her i landet er dette fine brætspil. Derudover findes en lang række versioner, som i bund og grund baserer sig på de traditionelle Risk spilmekanismer, og som derfor kan spilles med de klassiske Risk brætspil regler.

I flere af Risk brætspillene vil man dog kunne opleve større eller mindre forandringer i forhold til regler og udseende. Dette gør sig fx især gældende i den udgave, som hedder Risk Legacy, som er en mere foranderlig udgave af Risk, hvor reglerne kan ændre sig løbende og nogle gange kun komme i spil under helt specifikke omstændigheder.

Risk kan altså se ud på mange måder, men uanset hvilken verden du befinder dig i, så skal du være klar til kamp og forsøge at eliminere dine fjender eller udføre en given mission.

Risk er et spændende strategi-brætspilHurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk