Skakure


Et godt skakur er det perfekte tilbehør til dit skakspil, hvis du gerne vil tage et spil hurtigt lynskak eller bare begrænse, hvor meget tid man må bruge på sine træk.

Hos Hyggeonkel fører vi et bredt udvalg af skakure, så der er noget for enhver smag at vælge imellem. I udvalget har vi alt fra de forholdsvis simple og billige begynder skakure til de mere professionelle ure.

Sådan fungerer et skakur
Et skakur består af to separate ure placeret ved siden af hinanden. De to ure fungerer som to stopure, med blot en enkelt start/stop knap. Når man starter det ene ur stopper det andet og omvendt. På den måde kan ingen af urene gå samtidigt.

Skakure laves i både analoge udgaver ("gammeldags" med viser) samt elektroniske udgaver. Hos hyggeonkel fører vi primært de elektroniske skakure.

Når modstanderens ur går, tænker jeg overordnet strategi og planer. Når min egen tid går, tænker jeg på konkrete varianter. 
Mikhail Botvinnik – Verdensmester i skak i alt i ca. 16 år!


Når man spiller med skakur, kan man både tabe skakspillet som normalt ved at blive skakmat og ved at man ikke har mere tid til rådighed. Skakuret tilføjer altså en ekstra dimension til skakspillet.

Andre anvendelser
Et skakur kan sagtens anvendes til andet en blot skak. Det kan nemlig også bruges til at tage tid i mange andre former for spil, hvor man f.eks. kun har et bestemt stykke tid til at besvare spørgsmål eller hvor man skal holde styr på, hvor lang tid en deltager har brugt på en given opgave. Eksempelvis anvendes skakure ofte også til backgammon.

Hold styr på tiden med et godt skakur


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk