Top Trumps - Quizzer og kortspil


Dyk ned i en spændende verden af quizzer og paratviden med "Top Trumps”. Disse spil er perfekte for familier, venner og quiz-entusiaster i alle aldre. Med et bredt udvalg af emner, fra Disney-figurer til Harry Potter, byder Top Trumps-serien på timevis af underholdning og læring.

Der er 2 varianter af Top Trumps-serien, nemlig ”Top Trumps Quiz” og bare ”Top Trumps”

Top Trump Quiz
I Top Trump Quiz, er der på hvert kort er overordnet kategori som f.eks. ”Mickey Mouse”, og derunder er der 5 spørgsmål, der så omhandler ham. Spillet kan spilles på mange forskellige måder og i spillets regelhæfte kan man se de forskellige varianter, der er tiltænkt quizzen. Hver kasse indeholder over 500 spørgsmål der omhandler emnet, så der kan være mange timers underholdning i et spil Top Trumps Quiz.

Top Trumps
Du kender måske de klassiske bilkort, hvor hver spiller sidder med en stak kort med forskellige biler og de skal på skift konkurrere med modstanderens bil i en kategori som f.eks. topfart eller hestekræfter. På samme måde fungerer Top Trumps-serien og selvom der er flere biludgaver, kan du også finde udgaver med dyr, disney-klassikere osv.

Top Trumps - Quizzer og kortspil
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på mandag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk