Trylleri - Se alle de fantastiske tryllesæt med spændende trylletricks


Som en spændende udvidelse af sortimentet kan vi byde på magiske produkter fra trylleriets verden. Med vores flotte tryllesæt kan du nu blive din egen tryllekunstner og imponere venner, bekendte og familie med nogle helt fantastiske trylletricks.

Komplette tryllesæt med spændende tricks

Med vores komplette tryllesæt lærer du både at trylle ting væk - og frem igen. Og du kan på ganske kort tid sammensætte dit eget trylleshow, som vil både forundre og overraske dine tilskuere på magisk vis. Faktisk vil dine tilskuere med stor sandsynlighed tro, at du besidder overnaturlige kræfter, når du fører dem ind i trylleriets magiske verden.

Trylletricks for børn i alle aldre

Børn elsker magi. I sortimentet finder du lige netop masser af spændende trylletricks for børn i alle aldre. Lige fra de letteste begynder tricks til de lidt mere udfordrende.

Abrakadabra, Hokus Pokus & Simsalabim  

I takt med at du selv bliver dygtigere og dygtigere, vil du kunne udføre de forskellige trick med større og større overbevisning, så tilskuerne til sidst helt og holdent er overbeviste om dine fortræffeligheder som magiker.

Lær at trylle og bliv festens midtpunkt

Vores tryllesæt består af flere enkeltstående tricks, som i kombination giver dig et godt udvalg af tricks at vælge i mellem, når du skal sammensætte dit program. Du lærer hurtigt at trylle og med de rette tricks i bagagen vil du hurtigt blive festens midtpunkt, når du besøger familie eller venner.

Tag et kig på vores tryllesæt nedenfor - der er sjov og underholdning til mange timer.

Trylleri - tryllesæt med spændende trylletricksHurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk