Unmatched - asymmetrisk brætspil med kendte karakterer


Unmatched er et asymmetrisk brætspil, hvor 2-4 spillere bruger ikoniske figurer til at kæmpe om sejren. Spil med kendte karakterer som de velkendte helte fra Marvel-universet, Medusa, Alice fra eventyrland, Robin Hood og mange flere. Spillet går i korte træk ud på, at hver spiller skal forsøge at slå hinanden ihjel ved at bevæge sig rundt på spillepladen og bruge kort til at angribe de andre eller beskytte sig selv.

Det sjove ved Unmatched er, at hver karakter har sine egne og unikke kort, karaktertræk og håndlangere, der naturligvis skal bruges på at slå de andre spillere ihjel. Derfor kan man spille som den karakter, der giver bedst mulighed for at udføre ens foretrukne strategi. Du kan derudover også mixe og blande karaktererne fra de forskellige spil som det passer dig. Der kan stadigvæk kun være én vinder!

I vores udvalg finder du 2 typer af Unmatched-spil. Der er de større udgaver, der indeholder en større plade og karakterer til 4 spillere og der er de mindre udgaver der er for 2 spillere.

Unmatched - asymmetrisk brætspil med kendte karakterer
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk