Stort udvalg af UNO spil og varianter


UNO spillet har mere end 50 år på bagen! I 1971 opfandt den amerikanske barbér Merle Robbins kortspillet UNO og de første spillekort blev kreeret direkte ved køkkenbordet. I dag tilhører rettighederne giganten Mattel.

Kortspillet UNO er tilpas simpelt, men varer tilpas længe til, at man kan nå at føle sig vældig underholdt og så gør det jo heller ikke noget, at man kan udsætte sine modspillere for lidt godmodigt drilleri. UNO er da også utroligt populært og spilles i alt fra børnehaver og fritidsklubber, til skoler, på gymnasier, inde ved militæret og naturligvis hjemme i stuerne.

UNO er kommet i utallige udgaver og hver gang en ny tegnefilm eller film ruller ind over landet, så kommer der et sæt UNO spillekort med de ikoniske karakterer, som børn (og voksne) allerede kender og elsker.

UNO spilleregler følger naturligvis med, når du køber et spil UNO. Kortspillet går kort fortalt ud på, at slippe af med sine kort først. Der er en række specialkort, der kan vende spillet, så det er ikke givet ud fra en dårlig starthånd, at det også er dig, der sidder tilbage som taber af UNO. Når du smider dit næstsidste kort, er det vigtigt, at huske at sige ”UNO” for at markere, at man har netop 1 kort tilbage. Alternativt skal der trækkes et kort op og du risikerer på denne måde at smide sejren væk. Øjeblikket hvor din modspiller triumferende siger: ”Du glemte at sige UNO!” er et af de øjeblikke, man for alt i verden vil undgå, når man spiller UNO.

Du kan altid finde et varieret udvalg af UNO spil på vores hylder – Der er garanteret også i UNO variant, der opfylder dine behov.

Kæmpe udvalg af UNO spil og varianter


Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk