Unstable Unicorns - Strategisk kortspil om ødelæggelse og enhjørninger


Unstable Unicorns er blandt vores mest populære strategiske kortspil. Alle ved at enhjørninger og ødelæggelse går hånd i hånd præcis ligesom salt og peber. Unstable Unicorns formår derfor at finde den perfekte balance mellem lige præcis disse to elementer.

Unstable Unicorns går i alt sin simpelhed ud på, at du skal bygge en hær af enhjørninger og forråde dine venner for at ende som sejrherren.

Læs mere om Unstable Unicorns - Klik her

Hver enhjørning i Unstable Unicorns har unikke og magiske evner, der kan bruges til at samle den mest effektive hær af farverige enhjørninger.

Det fantastiske ved spillet er, at reglerne er simple at forstå og selvom spillet er fra 8 år, kan det lige så godt spilles af en flok entusiastiske brætspillere, da spillet stadigvæk har en strategisk dybde.


I vores udvalg herunder finder du først og fremmest grundspillet.

Derudover finder du også en række udvidelser (expansions), der indeholder lidt af hvert lige fra flere enhjørninger til drager.

Derudover finder du også en Unstable Unicorns: Kids udgave og en NSFW-udgave. Sidstnævnte er ikke beregnet for det yngre publikum, da det indeholder mere barske og absurde billeder.

Unstable Unicorns - Strategisk kortspil om ødelæggelse og enhjørninger
NSFW versioner

NSFW står for "Not safe for work" - På dansk "Ikke egnet på arbejdspladsen".

Med andre ord, så er NSFW en betegnelse, der benyttes for brætspil med "upassende indhold". Brætspillene kan fx. indeholde grove og krænkende udtryk, så hvis det er lige noget for dig, så kast dig endelig over NSFW spillene.

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk