Bang! - Overtag magten i Det Vilde Vesten


Bang! er en af vores mest populære selskabsspil. Her spiller du som en cowboy der skal overtage magten i Det Vilde Vesten. I starten får du tildelt en rolle som enten en lovløs, sherif, vicesherif eller en forræder.

Disse roller er hvad der gør spillet unikt. Hver rolle har nemlig hver deres mål gennem spillet. Sheriffen skal for eksempel dræbe alle de lovløse og forræderne sammen med vicesherifferne. De lovløses mål er at dræbe sheriffen først. Forrædernes mål er at være de sidste i live og skille sig af med alle de andre.

Læs mere om Bang! - Klik her

Alle rollerne er fortrolige på nær sheriffens og derfor skal man forberede sig på lidt snyd og bedrag. Efter man har trukket en rolle trækker man også en karakter, som har nogle specielle evner man skal prøve at udnytte til sin fordel.

På vejen til sejr skal man både vinde intense skydedueller, navigere gennem uforudsigelige begivenheder og gennemskue de andre spillere.

Alle spillere starter med en Colt 45 revolver og kan igennem spillet anskaffe sig ammunition, nye våben og andre genstande som f.eks. øl der giver dig liv.

Man bruger kort til både at anskaffe sig nye genstande og til at udføre handlinger såsom at skyde efter andre eller tage et nyt våben i brug.


I vores udvalg kan du både finde Bang! Som et kortspil eller et terningespil. Forskellene er ikke så store udover man i stedet for kort i terningespillet bruger terninger. Derudover har vi også Bang! The Bullet som er en slags deluxe-udgave der kommer i en flot indpakning og indeholder både grundspillet og 3 udvidelser.

Udvidelser sælger vi også separat og de giver som udgangspunkt adgang til nye kort og karakterer man kan spille.Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk