Castle Panic - Spændende samarbejdsspil


Castle Panic er et strategisk samarbejdsspil med et tvist af eventyr og action. Selvom vi karakteriser Castle Panic som et strategispil, er spillet hverken særligt kompliceret eller svært at komme i gang med. Spillet går i al sin simpelthen ud på, at du skal forsvare borgen mod trolde, orker og andre overnaturlige væsner.

Hver spiller sidder med nogle kort på hånden og skal via kortene samarbejde om at slå fjenderne ihjel inden de trænger gennem borgens mure og ødelægger borgen. Kortene indeholder forskellige ting, du skal bruge til at besejre fjenderne. Det kan f.eks. være riddere, bueskytter eller materialer til at genopbygge borgen.

Spillet er turbaseret og hver tur er bygget op på præcis samme måde. F.eks. starter spillerne altid med at trække et kort og i slutningen af turen rykker fjenderne altid et skridt tættere på borgen. Dette er rart for nye spillere, da spillet bliver nemmere at komme i gang med, da man i bund og grund skal gøre det samme om og om igen. Spillets runder føles dog aldrig ens pga. de mange forskellige typer fjender og kort man kan bruge.

Læs mere om Castle Panic - Klik her

Af og til kommer der også specielle monstre med nogle specielle kræfter der som regel er farligere og kræver ekstra opmærksomhed fra spillerne. F.eks. er der ”Goblin King” der altid ankommer med nogle håndlangere eller en ”healer”, der regenererer fjendernes liv.

Selvom spillets primære mål er at være et samarbejdsspil, hvor spillerne skal slå alle fjenderne ihjel inden de overtager borgen, så kan det også spilles således, at hver spiller scorer point efter hvor mange monstre de slår ihjel. Det giver en helt ny dimension til spillet, fordi man så udover at sørge for at besejre monstrene også kæmper internt om pointene. Det er naturligvis valgfrit om man ønsker at spille på den måde.


Spillet kan spilles af op til 6 spillere med en anbefalet alder på min. 8 år.

I vores udvalg kan du finde ”Castle Panic 2nd Edition”, der er grundspillet. Til grundspillet kan du også finde flere udvidelser, der som regel indeholder nye kort og fjender til at variere spillet endnu mere. Vores oplevelser af udvidelserne er, at kortene der medfølger i udvidelserne, ændrer spillet meget, da de indeholder nogle mere unikke koncepter såsom troldmandstårne og mere episke fjender såsom drager, der både gør spillet mere kompliceret men samtidig mere varierede og åbner op for endnu flere muligheder.

Derudover kan du også finde ”Castle Panic: My First” i vores udvalg. Dette er som udgangspunkt til de lidt yngre spillere, men konceptet er dog det samme.

Castle Panic - Spændende samarbejdsspil


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på tirsdag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk