Eldritch Horror - Red verden fra det onde


Året er 1926 og ondskaben lurer lige om hjørnet. ”The Ancient One” er ved at genopstå, og den har kræfterne til at ødelægge verdenen. Du skal med dit hold af kolleger rejse ud i verden og bekæmpe monstre, lukke portaler til andre dimensioner, overleve mod alle odds og forhindre The Ancients Ones genopstanden.

For at stoppe ”The Ancient One”, skal I opklare 3 mysterier der blandt andet involverer antikke artefakter, episke monstre og gåder. Men det er en kamp mod tiden, da The Ancient Ones genopstanden hele tiden nærmer sig og hvis dette sker, bliver ens odds ikke ligefrem bedre.

Læs mere om Eldritch Horror spillene - Klik her

Eldritch Horror er et turbaseret samarbejdsspil og er inspireret af den populære Arkham Horror-serie. Både Eldritch- og Arkham Horror foregår i samme univers. Dog foregår Arkham Horror i den fiktive by, Arkham og Eldritch foregår i hele verden. Derfor kan man i Eldritch både rejse til pyramiderne, Himalaya, Antarktis og mange flere steder. Derudover er det naturligvis 2 forskellige historier, tidslinjer og spillene spilles med forskellige figurer.

I Eldritch Horror styrer hver spiller en efterforsker med hver deres liv, sanity osv. Derudover har hver efterforsker 2 specielle evner. En af evnerne er passive og den anden kan bruges som en aktion gennem spillet. Disse efterforskere har hver deres styrker og svagheder, hvilket der i vores optik er med til at gøre spillet unikt og giver hver spiller en følelse af indflydelse.

Hver spiller skal rykke rundt på spilbrættet og forsøge at bruge deres aktions så nyttigt som muligt. Nogle efterforskere er mere nyttige når der skal findes ledetråde og andre er måske mere nyttige når der skal bekæmpes monstre. Dette giver hver spiller et mål og fordele gennem spillet og derfor skal der tænkes både taktisk og fremad når der træffes beslutninger.

Hvis en efterforsker dør er spilleren ikke ude af spillet. Efter rundens afslutning, kan spilleren trække en ny efterforsker og spille videre, men den døde efterforskers forbedringer gået tabt.

Derudover kan der købes opgraderinger til efterforskerne såsom en riffel, en personlig assistent osv. Disse opgraderinger er naturligvis nyttige i kampen mod The Ancient One.

Eldritch Horror er generelt et spil med mange muligheder. F.eks. hvis du skal flytte din karakter har du både mulighed for at rejse med skib, tog osv. og sådan bliver det ved. Dette giver mange muligheder til hvordan man kan spille spillet.

Eldritch Horror er kendt for dens dybe lore ligesom Arkham Horror. Dette giver plads til flere timers fordybning i de forskellige karakterer, monstre og generelt hele horror-universet.


I vores udvalg herunder finder du først og fremmest grundspillet ”Eldritch Horror”. Grundspillet indeholder 12 forskellige efterforskere og 4 forskellige Ancient Ones, hvilket naturligvis gør, at spillet kan gennemspilles flere gange. Men hvis man mener det er tid til nye karakterer, kort, monstre og Ancient Ones kan du også finde at hav af udvidelser i vores sortiment der naturligvis byder på endnu flere timers sjov og mystik.

Eldritch Horror - Red verden fra det onde - Grundspil og expansions
Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk