Fodboldmål til haven


Det har altid været populært at komme ud i haven og spille fodbold. Med et rigtigt fodboldmål kan det blive endnu sjovere.

Fodboldmål fås i flere forskellige materialer som f.eks. plast, (galvaniseret) stål, aluminium og træ og i en række forskellige størrelser. Hos Hyggeonkel fører vi et bredt sortiment, så du kan få et mål, som passer lige nøjagtig til dine ønsker og pladsforhold. Vi har både store og små fodboldmål og alle vores fodboldmål leveres komplette inkl. net, så det er lige til at komme igang med at spille.

Med en fodbold og et mål har man underholdning til rigtig mange timer i haven. Og uanset om man spiller alene eller sammen med et par kammerater, er det bare ekstra sjovt, når man har et mål at sparke mod. Med sit eget mål i haven er det let at øve frispark, straffespark eller hjørnespark eller måske tage en hurtig dyst mod hinanden, om hvem der er den lokale fodboldchamp.

Fodbold er en kampsport, og kan man ikke tåle mosten, så må man sgu spille Ludo.
 Preben Elkjær - Fodboldspiller


Fodbold er en god og sund udendørs aktivitet for både børn og voksne - og gerne i fællesskab. Tag et kig på vores fodboldmål og se om ikke der er noget, som lige passer til dig.

Trænger du til at træne endnu mere, kan vi også anbefale dig at tage et kig på vores fodbold reboundere, som er et fantastisk redskab til mange timers sjov, leg og træning i haven.

Fodboldmål til haven


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk