Mexican Train spil


Mexican Train Metro Domino

Mexican Train spillet er en sjov variant af Domino. Faktisk er Mexican Train efterhånden så populært at mange mennesker sætter lighedstegn imellem Domino og Mexican Train. Lad os slå det fast en gang for alle: Mexican Train er en Domino variant – men Domino er ikke det samme som Mexican Train, da Domino kan spilles på mange andre måder. For at finde et regulært spil Domino, så hop over på vores Domino side.

Mexican Train er et sjovt spil for hele familien. Der er lidt taktik ind over, men ikke værre end at børnene sagtens kan deltage. Man starter med en station i midten, hvorfra hver spiller bygger sit eget dominospor. Der kan bygges både på eget spor, på det fælles "Mexikanske Tog" og indimellem også på modstanderens togstrækninger. Den der først kommer af med alle sine Domino brikker har vundet spillet.

En ny Domino variant har set dagens lys – nemlig Metro Domino. Metro Domino spillene minder på mange måder om Mexican Train, men i stedet for kun at fokusere på at komme af med sine brikker, så gælder det her i lige så høj grad om at time sit spil, så man kan åbne nye stationer - og selvfølgelig forhindre modstanderne i at gøre det samme. I vores øjne er Metro Domino en klar forbedring af klassikeren Mexican Train, da det giver nogle flere strategiske overvejelser.

Metro Domino spilles med dobbelt-9 brikker og man kan max være 4 personer til at spille. Spillet findes med forskellige bynavne, det er dog kun stationerne, der er forskellige, så vælg den by, du helst vil rejse til, når du køber dit Metro Domino spil.

Metro Domino og Mexican Train spil
Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk