Stort udvalg af raflebægre og raflesæt


Siden tidernes morgen har mennesket spillet terning eller i al fald kastet med noget, der minder om de terninger, vi kender i dag. Det er uvist, hvornår i historien man fandt på at bruge et raflebæger frem for blot at kaste terningerne med hænderne. Det har muligvis blandt andet været for at undgå snyd i terningespillet. Der er fundet raflebægre helt tilbage fra gamle romerske udgravninger. Her brugte man forskellige terningekopper blandt andet i keramik. Disse tidlige raflebægre kaldes Fritillo og kan opleves på forskellige museer. I dag er der mange forskellige raflebægre på markedet. De mest populære modeller indenfor raflebægre er et raflebæger i kunstlæder. Det er forholdsvis billige raflebægre som fungerer ganske fint til formålet. Der findes naturligvis også luksus raflebægre i ægte læder, hvis man er til den slags. Et raflebæger i læder udmærker sig ved at være særdeles robust.

Spiller man ofte terningespil er en raflebakke næsten uundværlig. En raflebakke kan hjælpe de mindre med at holde terningerne på bordet og den er også god til mere komplicerede terningespil, hvor det gælder om at kunne overskue mange terninger på samme tid. Desuden er raflebakker oftest beklædt med filt eller lavet af stof, som mindsker lyden, når terningerne kastes.

Der findes også deciderede raflesæt, som består af et raflebæger samt 5 eller 6 terninger. Har du allerede et raflebæger, men mangler terninger, så kan du finde vores store udvalg af terninger lige her.

Mange flotte raflebægre og raflesæt - i både læder og plastik
Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er på tirsdag.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk