Triominos - Sjovt spil for hele familien


Det populære spil Triominos er et af vores mest populære familiespil. En af grundene til det er, at producenten har taget de sjoveste elementer fra klassikere som Domino og Rummikub og derefter mikset dem sammen til dette pragteksemplar af et spil for hele familien.

Da spillet hverken involverer kort eller andre små genstande, kan det spilles både inde i stuen eller køkkenet samt ude på terrassen.

Spillet går i sin enkelthed ud på, at man skal score så mange point som muligt ved at matche brikker, lidt ligesom i Domino. Den store forskel her er, at brikkerne er trekantede, hvilket åbner op for mange flere muligheder.

Selvom spillet kan være lidt af en hjernevrider, kan det spilles af børn helt ned til 6 år. Da spillet indeholder danske regler og er for 2-4 spillere, er det som sagt et fantastisk familiespil.

Triominos falder ind under kategorien: Let at lære, men svært at mestre. Dette gør, at Triominos kan spilles et utal af gange, da man både konkurrerer om at overgå sine modstandere og forbedre sine egne færdigheder.

Triominos - Sjovt spil for hele familien


Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk