Azul


Azul er en sjov serie af brætspil, hvor du skal udsmykke og bygge mønstre med kakler.

Baggrundshistorien for brætspillet Azul lyder således: Kong Manuel I af Portugal besøgte Alambra paladset i Spanien og blev betaget af de fine vægdekorationer med azulejos (traditionelle blå og hvid mønstrede kakler). Da kongen kom hjem til Portugal, beordrede han, at lignende dekorationer skulle laves i det Portugisiske palads. I brætspillet Azul er du den kongelige indretningsarkitekt og det er dig, der er blevet pålagt at udsmykke væggene med kakler i paladset.

Azul foregår ved, at man tager farvede kakler fra fabrikkerne og lægger dem på sit spilbræt. Alt efter hvilke kakler man får fingre i, og hvor man får dem placeret, er der forskellige point at hente. Desværre også minus point, hvis det ikke lykkedes at placere alle kakler. Efter hver runde gøres pointene op og spillet fortsætter indtil det er lykkedes en spiller at have en komplet vandret række. Så gøres de sidste point op og spillet afsluttes. Vinderen af Azul er den spiller med det højeste antal point… og måske den smukkeste vægdekoration?!

Det lyder måske lidt kringlet, men Azul reglerne er faktisk ikke så komplekse endda. Du kan se en lille video med en kort gennemgang af spillet inde på Azuls produktside.

Ud over det oprindelige brætspil Azul, er der kommet nye selvstændige spil til i serien. I de nye Azul udgaver er det blandt andet et sommerpalads og en have, der skal dekoreres. Grundidéen i de selvstændige spil er den samme som i Azul, men spillene rummer også nye spil mekanismer.

Velkommen i Azul's univers!

Azul - Sjovt brætspil om mønstre og udsmykning - Køb spillene her

Hurtig levering fra 35 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i dag kl. 16.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Ring til 86 60 09 01
Skriv til info@hyggeonkel.dk