Sjove Bean Bag (Cornhole) spil til haven


Bean Bag spil Tilbehør Lignende spil

Bean Bag (også kaldet cornhole) er et spil, hvor der kastes med ærteposer. Det lyder simpelt og Bean Bag spillet er faktisk også ret simpelt - Heldigvis er det også sjovt at spille Bean bag havespil. Nu kalder vi Bean Bag for et havespil, men spillet kan også fint bruges indendørs, da det er bløde ærteposer, der kastes med.

Et Bean Bag spil består af to plader, ben til pladerne, 2 sæt ærteposer og selvfølgelig Bean Bag spilleregler. Der er et hul i pladerne og pladerne kommer til at stå skrå, når benene klappes ud eller monteres. Det er faktisk alt, der skal bruges til at spille Bean Bag spillet.

Et Bean Bag spil, er et kastespil, hvor der kastes med ærteposer mod et mål. Det kan spilles af 2 spillere eller af 2 hold, som man foretrækker.

Du finder et godt udvalg af Bean Bag i forskellige prisklasser hos Hyggeonkel.
Der findes forskellige regler til Bean Bag - Her er vores bud:

Start med at lægge pladerne i en passende afstand fra hinanden. Hvert hold får tildelt hver sit mål/plade at sigte efter og hver sin farve ærteposer. Det gælder om at ramme ærteposerne ned i hullet og/eller få dem til at blive liggende på pladen. Alle ærteposer kastes en af gangen og det er slut placeringen af ærteposerne, der gør sig gældende, når der skal tælles point sammen til sidst. En ærtepose, der er røget i hul, tæller 3 point og en pose på pladen tæller 1 point.

Spillet fortsætter til det ene hold har opnået 21 point og derved kan kalde sig vinderne af Bean Bag. Der findes andre Bean Bag regler, hvor pointene optælles anderledes. Før start af spillet, er det vigtigt at blive enige om, hvilke Bean Bag regler der gælder. Fælles for alle reglerne er, at den spiller, eller det hold, der først rammer 21 point, har vundet Bean bag spillet.

Se vores udvalg af Bean Bag spil og andre ærteposespil nedenfor.

For at spille Bean Bag spil, skal I være mindst 2 personer eller I skal deles op i 2 hold. Til de fleste Bean Bag spil er der 3 eller 4 ærteposer til hvert hold, så det er en fordel, at man ikke er flere en 6 eller 8 personer, så alle kan få lov til at kaste i hver runde. Alternativt, er der nogle personer, der kommer til at sidde over.

Det er selvfølgeligt muligt, at spille Bean Bag alene og øve sig på at ramme de 21 point, men det er alt andet lige, sjovere at være mindst 2 spillere.

Bean Bag - Sjovt spil til haven - Køb dem her på siden

Hurtig levering fra 39 kr.

Vi sender pakker alle hverdage. Næste afsendelse er i morgen kl. 15.00.

Fri fragt fra 499 kr.

Køber du for over 499 kr. så betaler vi fragten til en GLS pakkeshop. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål?
Skriv til info@hyggeonkel.dk